כללי מדפסת לשימוש ביתי חו"ד

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ על מדפסת אלחוטית, + פקס+סורק שמדפיסה A4 ורצוי גם A3
לשימוש ביתי
אשמח לשמוע חוו"ד

• הוסף לסימניות
יש לי כבר כמעט שנה את HP PRO 8600 אלחוטית, מדפסת, סורק, פקס מאד מאד חסכונית ואני מאד!!!!!! מרוצה ממנה. (בתחילה לקח לי זמן להסתדר עם הפקס אבל התמיכה שלהם היא משהו לא רגיל והם לא עזבו אותי עד שהכל הסתדר, הם התקשרו אלי מיוזמתם מידי פעם לראות שהכל בסדר.).
בהצלחה בקניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1124825:
יש לי כבר כמעט שנה את HP PRO 8600 אלחוטית, מדפסת, סורק, פקס מאד מאד חסכונית ואני מאד!!!!!! מרוצה ממנה. (בתחילה לקח לי זמן להסתדר עם הפקס אבל התמיכה שלהם היא משהו לא רגיל והם לא עזבו אותי עד שהכל הסתדר, הם התקשרו אלי מיוזמתם מידי פעם לראות שהכל בסדר.).
בהצלחה בקניה.
זה מדפיס שחור לבן או גם צבעוני?
זה מדפיס גם A3?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1125455:
זה מדפיס שחור לבן או גם צבעוני?
זה מדפיס גם A3?
ראשית, סליחה שרק עכשיו אני עונה.
שנית, היא מדפיסה גם צבעוני(חסכונית, אמרתי?).
לא מדפיסה A3.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1125707:
ראשית, סליחה שרק עכשיו אני עונה.
שנית, היא מדפיסה גם צבעוני(חסכונית, אמרתי?).
לא מדפיסה A3.
סליחה שאני מטרטרת אותך, הזרקת דיו או לייזר?
כמה עולה דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש לי HP Officejet 6700 יותר מחצי שנה ואני מאד מרוצה, משולב פקס סורק וכו' אלחוטית עם הדפסה ציבעונית (הזרקת דיו) חסכונית מסך מגע בעברית מה שהופך אותה לקלה מאד לתיפעול, תמיכה מעולה של HP, והיא עולה בסביבות ה500 ש"ח
ממליץ בחום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילי;1124809:
מי יכול להמליץ על מדפסת אלחוטית, + פקס+סורק שמדפיסה A4 ורצוי גם A3
לשימוש ביתי
אשמח לשמוע חוו"ד
קוניקה מינולטה C253 מדפיס וסורק גם A3 אבל זה מכונה גדולה מאוד וזה לא נראה לי מתאים לשימוש ביתי, וגם עולה יקר מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה