מדפסת משולבת ביתית

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת - הזרקת דיו.
עד עכשו היתה לי HP, אבל שמעתי שלאחרונה המדפסות שלהם לא מזהות מחסניות דיו תואמות, והמקוריות מאוד יקרות, מה שהופך את העסק ללא משתלם.
על BROTHER שמעתי שאיכות הצבע לא משהו..
כך שאין לי מושג על מה כדאי ללכת.
אודה להמלצות מבעלי ניסיון.

• הוסף לסימניות
hp m127fn
מזהה גם טונרים תואמים.

מכונה מצויינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2055498:
hp m127fn
מזהה גם טונרים תואמים.

מכונה מצויינת.

אולי תדעו לענות לי: איך מתקינים את הפקס במכשיר הזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2055503:

בעיקרון כשמחברים המדפסת למחשב הוא אמור להתקין מעצמו, אם לא חפשו דרייבר באתר HP
שימו לב אם התקנתם כבר בעבר המדפסת יתכן בעיות בהתקנה, ולכן מומלץ להסיר ההתקנה הקודמת ורק אח"כ להתקין מחדש

• הוסף לסימניות
את הפקס לא צריך להתקין, ברגע שהמכשיר מחובר לקו הטלפון ניתן לשלוח ולקבל דרכו פקסים, ללא קשר למחשב.

• הוסף לסימניות
Canon Pixma MX395 - איכותית, זולה, מחסניות מקוריות לא יקרות כלל 60 ש"ח שחורה ו 90 ש"ח צבעונית.

לשיקולך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2055680:
את הפקס לא צריך להתקין, ברגע שהמכשיר מחובר לקו הטלפון ניתן לשלוח ולקבל דרכו פקסים, ללא קשר למחשב.

אני לא מצליחה. על מה אתם לוחצים כדי לקבל קו ולחייג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2055503:
מצטער, מעולם לא השתמשתי בפקס במכונה הזו.
כך שאין לי את האפשרות לעזור..

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות להכניס דף מלמעלה
פשוט מכניסים את הדף כשהדיו מלמעלה ולחצים את המספר ואח"כ על שליחה נדמה לי לחצן ירוק

2. אם את מכניסה את הדף מבפנים (כמו שעושים צילום) אז לחצים על לחצן הירוק ואז הוא שואל אם רוצים לסרוק עוד דף לשליחה כן / לא 1/2 ואז תשמעי צליל חיוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוס;2055823:
פשוט מכניסים את הדף כשהדיו מלמעלה ולחצים את המספר ואח"כ על שליחה נדמה לי לחצן ירוק

2. אם את מכניסה את הדף מבפנים (כמו שעושים צילום) אז לחצים על לחצן הירוק ואז הוא שואל אם רוצים לסרוק עוד דף לשליחה כן / לא 1/2 ואז תשמעי צליל חיוג

תודה רבה! אבדוק את זה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
למישהו יש ניסיון עם ה-HP3835? (דגם חדש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוס;2055823:

תודה, הצלחתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וויני פו;2055474:
אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת - הזרקת דיו.
עד עכשו היתה לי HP, אבל שמעתי שלאחרונה המדפסות שלהם לא מזהות מחסניות דיו תואמות, והמקוריות מאוד יקרות, מה שהופך את העסק ללא משתלם.
על BROTHER שמעתי שאיכות הצבע לא משהו..
כך שאין לי מושג על מה כדאי ללכת.
אודה להמלצות מבעלי ניסיון.

אני ממליץ על hp all-in-one 3835 http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7172334
המחסניות המקוריות שלה מאד זולות, שזה אומר 41-46 ש"ח לשחור/צבעוני.
המדפסת אצלי כחצי שנה מחוברת דרך WIFI סורקת ישירות למחשב ומדפיסה ישירות מהמחשב, והכל בחיבור אלחוטי.
(דרך אגב קניתי את המדפסת במחיר שהיה עולה לי להחליף מחסניות במדפסת הקודמת של לקסמרק.....)

• הוסף לסימניות
יש למשהו עוד המלצות למדפסת ביתית כולל פקס,
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2075525:
עוד משהו התנסה בHP3835
תודה

מקפיצה.
הHP 3835 נמכרת כעת במבצע ב249 בטונר פרינט.
האם יש משהו נוסף בעל נסיון איתה?
מבינה שראש טונר מספיק ל300 דףבשחור ו250 בצבעוני בערך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2125262:
מקפיצה.
הHP 3835 נמכרת כעת במבצע ב249 בטונר פרינט.
האם יש משהו נוסף בעל נסיון איתה?
מבינה שראש טונר מספיק ל300 דףבשחור ו250 בצבעוני בערך.

אולי בכל אופן משהו/י מכיר/ה יודע/ת על המדפסת הזאת משהו?

או על ה BROTHER J480.

• הוסף לסימניות
ברכישת מדפסת, מומלץ מאד לבדוק אם יש אפשרות להשתמש בטונר חלופי/תואם ולאו דוקא מקורי, הבדל של מאות אחוזים!!!.
לפעמים כדאי לשלם על המדפסת עצמה עוד 100-200 ש"ח ולא לשלם את זה אח"כ בפי כמה בדיו/טונר.

• הוסף לסימניות
Hp קרה לי איתם לא מעט פעמים שחלופי הרס את המדפסת. לא יודע אם זזה בכל הדגמים אבל בכמה דגמים זה קרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה