רואה עליה הרבה דיסים ב- ZAPלי יש אפסון כבר שנה וחצי קיבלתי ביחד עם המדפסת בקבוקונים למילוי,זה לא ראשי דיו אלא משו יותר חסכוני
מדפיסה חופשי וזה פשוט לא נגמר
כולל סורק פקס וכו
epson 3150
ממש ממליצה עליה
חסרון אחד זה שלא כל כך הצלחתי להתקין אותה כאלחוטית
אבל אצלי היא גם ככה ליד המחשב אז לא מפריע לי
לא רוצה שתסמכי רק עלי אולי תחכי לעוד תגובות..רואה עליה הרבה דיסים ב- ZAP
חשוב לי שלא תתקע.
יש לי היום משהו שנתקע הרבה ומפריע לי לרצף העבודה
גם אני צריכה שתכנס לתוך ארון.מחפשת גם.
בנוסף לכל מה שציינת אני מחפשת גם שתהיה לא גבוהה
שתכנס לי בגובה מובנה
כל מה שכתוב בזאפ זה שטיות!!!רואה עליה הרבה דיסים ב- ZAP
חשוב לי שלא תתקע.
יש לי היום משהו שנתקע הרבה ומפריע לי לרצף העבודה
תכתבי צרכים ומידות אני יכתוב לךמחפשת גם.
בנוסף לכל מה שציינת אני מחפשת גם שתהיה לא גבוהה
שתכנס לי בגובה מובנה
איך זה שטויות?כל מה שכתוב בזאפ זה שטיות!!!
וודאי שיש מדפסות טובות אבל בזאפ הכל שטיות מניסיון,איך זה שטויות?
ראיתי על דגם מסוים בברודר שאנשים כתבו שלא טוב והיה להם קודם את הדגם שלי למשל והיו כן מרוצים ובאמת הוא היה דגם מעולה.
סתם אנשים כותבים?
למה זה שטויות?
לגבי הבראדר הסיבה האמיתית שלא עובדים איתם היא אחרת חוצמיזה הספק הוא מעצבן אבל אם הם היו מדפסות ככ טובות היו מתגברים על הבעיה עם הספקעל כל הHP וקנון הזולים ההמלצות בזאפ ממש גרועות אבל הבעיה שרוב החנויות לא מחזיקים בראדר בגלל שלא אוהבים את צורת העבודה של היבואן ואני ממש רציתי בראדר כמו שהיתה לי שהייתי ממש מרוצה ממנה ומצאתי בסוף את
בראדר 1200 (DCP-J1200W)
ראיתי עליה ים המלצות בזאפ קניתי ממש עכשיו (ב465שח זה בערך המחיר אצל כולם והעדפתי אצל מוכר עם המלצות חמות ובאמת כך היה) ובינתיים עובדת מצויין גם אלחוטי אין בה פקס אבל יש סורק וצילום (3ב1) ואין פנל כך שצריך ללמוד קצת איך לתפעל ואמורים לתפעל בעיקר דרך התוכנה במחשב אבל הסתדרתי
אמרו לי שמכיון שהיא יחסית חדשה בשוק עדיין אין לה דיו תואם אבל ההדפסה חסכונית ואין סיבה שיגמר הדיו וכנראה גם שכשנגמר אחד הצבעונים המדפסת מושבתת (גם בשחור לבן) עד להחלפתו כמו כל בראדר אם היה לך (אגב, למי שנגמר מהר כבר יותר משתלם לקנות טונר)
את הדגם הזה יש לכם אם ארצה?לגבי הבראדר הסיבה האמיתית שלא עובדים איתם היא אחרת חוצמיזה הספק הוא מעצבן אבל אם הם היו מדפסות ככ טובות היו מתגברים על הבעיה עם הספק
לומר על אלפי חוות דעת שהכל שטויות נשמע יומרני מאוד.וודאי שיש מדפסות טובות אבל בזאפ הכל שטיות מניסיון,
מי שרוצה הוכחות שיפנה 3 שעות מהחיים שלו ויקבע איתי שיחה טלפונית ואני יוכיח כבר היו מקרים מעולם!!!
אף אחד לא חושב שהתכוונתי שהכל שטיות! רק אמרתי שלקנות לפי מה שכתוב שם זה בלתי אפשרי!לומר על אלפי חוות דעת שהכל שטויות נשמע יומרני מאוד.
ניתן לומר שחלק מהתגובות לא ענייניות ולא אמיתיות. בסדר.
ניתן גם להבין שחנויות רבות לא נמצאות בזאפ כלל. גם בסדר.
אבל עובדה, שמי שבא לקבל אינדיקציה על מוצר, יכול די בקלות להתרשם לטובה/לרעה מחוות הדעת.
אם יש חוות דעת שטונר מסויים מדפיס XXX דפים, בניגוד להבטחת היצרן, או חוות דעת החוזרת על עצמה שהמדפסת לא ידידותית/תוקעת דפים/לא מקבלת דיו חליפי וכדו', כנראה יש דברים בגו.
לא צריך לפנות לכך אפילו 3 דקות.
ממש לא. "לא ניתן לפרסם סיבה באופן פומבי"את הדגם הזה יש לכם אם ארצה?
בראדר 1200 (DCP-J1200W)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים