נכתב ע"י גאונה;1138970:יש לי את המדפסת HP 1212 ואני מאוד מרוצה ממנו.
והשירות לקוחות שלהם הכי טוב שנפגשתי איתו. גם הרבה אחרי שנגמרה האחריות.
ב-3 שנים היו פעמיים בעיות. והם נתנו שירות מעולה.
ובחיר שמפורסם זה באמת מעולה.
(אני קניתי בכמעט 1000 ש"ח).
...מצאת?נכתב ע"י מיכל123;1139102:לי היו מדפסות HP והשירות שלהם היה ממש בסדר, אבל, הפסקתי לרכוש איתם מכיון שחיפשתי מדפסת שלא דורשת שירות....
נכתב ע"י גאונה;1139105:כמו שכתבתי, פעמיים בשלוש שנים. זה לא נקרא להשתמש בהם. וגם אז התקלות לא היו באשמת המכונה... אבל כשצריך בכ''ז, והמענה תוך דקות ספורות זה משמח.
והמהירות הדפסה מהירה ובפרט ביחס להזרקת דיו.
אני לא 'משתמשת כבדה' אז אולי זה שונה ממני ל'מיכל 123'.
בהצלחה
נכתב ע"י מיכל123;1139150:לעומת זאת היתה לי מדפסת לייזר של זירוקס שהחזיקה 10 שנים ללא שום תקלה.
כמה שילמת?נכתב ע"י מיכל123;1139128:לא.
שכרתי מדפסת שעולה לי לפי פעולות עם שירות מלא.
נכתב ע"י מיכל123;1139191:5 אג' לעמוד, כולל מדפסת ודיו, לא כולל דפים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים