דרוש מידע מדפסת משולבת

• הוסף לסימניות
שלום רב.
אני זקוק למדפסת למשרד, כזו שתכיל סורק, שתהיה מהירה, ואני צריך שיהיו בה 3 מגשים לשלושה סוגי דפים, אבל לא משהו עם הזנה ידנית אלא שכל מגש יוכל להכיל כמות של דפים, אחד מהמגשים אני זקוק שיהיה בגודל המינימלי של דפים (76*127), וכמובן שתהיה מדפסת רשת.
אשמח לעצות, תודה.

• הוסף לסימניות
כמה מאסיבי? הסדר גודל של ההדפסה היא 2000 בחודש בסנדרט ו10000 בשעות לחץ (לפני חגים וסופי שנה)

• הוסף לסימניות
איזה גדלים בנייר אתה חייב,
3 מגירות של A4 טוב לך
שלום רב.
אני זקוק למדפסת למשרד, כזו שתכיל סורק, שתהיה מהירה, ואני צריך שיהיו בה 3 מגשים לשלושה סוגי דפים, אבל לא משהו עם הזנה ידנית אלא שכל מגש יוכל להכיל כמות של דפים, אחד מהמגשים אני זקוק שיהיה בגודל המינימלי של דפים (76*127), וכמובן שתהיה מדפסת רשת.
אשמח לעצות, תודה.
או גדלים אחרים אם אתה יכול יותר לפרט

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון אני כן צריך סורק אבל זה לא קריטי, תלוי כמה זה משמעותי בגודל ובמחיר.
אני צריך 2 מגירות A4 ועוד אחת של מינימום (76*127), לא חייב מגירה אבל מגש שאפשר לשים עליו כמה במכה ולא הזנה ידנית אחד אחד.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר לזה שם, זה משהו ספציפי שלי, אבך כמדומני שזה 1/8 גודל A4.במדפסת הקודמת שלי זה היה הגודל המינמלי וכך גם במדפסות אחרות שאני מכיר, הבעיה שבאלה זה הזנה ידנית ואני צריך שזה יהיה מובנה, היה לי פעם משהו כהז שהתקלקל, אם יעזור לך הדגם אשלח קישור.

• הוסף לסימניות
זה מה שהיה לי, המגש שלה נפתח ללמטה ואני יכול לשים שם כמה שאני רוצה ולהצר את המגש בהתאם לגודל, זה היה המינימום שהוא היה נותן, הייתה לי גם אחת של זירוקס B215 ששם גם זה היה הגודל המינימלי אבל זה היה רק בהזנה ידנית בניגוד לסמסונג בקישור.

• הוסף לסימניות
עד היום תחזקתי 2 מדפסות, הם עבדו לי אחת 5 שנים והשניה 7 שנים, הזירוקס הייתה הרגילה והסמסונג לגודל המינימלי, שתיהן הלכו לפח ואני רוצה פשוט לשלב את זה.

• הוסף לסימניות
לא, זה גדול יותר, אני מדפיס שוברים לחלוקה על בסיס יומי, זה בערך בגודל של צ'ק ממוצע, קצת יותר גדול ברוחב ובאורך.

• הוסף לסימניות
מה שאני יכול להציע לך זה מדפסת משולבת צבעונית, הכוללת מגירה אחת של 500 דף ועוד מגירה של 250 דף
ועוד מזין מסמכים של 80 דף שמתאים לך לשוברים
המחיר של כזה מכונה הוא-3400 ש"ח מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
מעניין בהחלט, השאה איזה גודל מדובר, אשמח לראות בהרחבה, ואגב, הצבעוני מיותר לי, אין לי הדפסות צבעוניות בכלל.

• הוסף לסימניות
אני ינסה לבדוק לך בלי צבעוני,
כגרע עם הרבה מגירות זה היה היחיד אבדוק לך

• הוסף לסימניות
אין לי עם זה בעיה עקרונית, השאלה כמה הוא מייקר לי את המכונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה