בוודאי שיש!האם יש דבר כזה מדפסת משתלמת להדפסת דפים בכמויות, שזה יכול לעלות יותר זול מבתי דפוס?
האם כאשר אתה שולח נגיד 500 עמודים אתה צריך לשבת/ לטפל ולבדוק או שאתה שולח ושוכח ואחרי כמה דקות הכל מוכןבוודאי שיש!
יש לי מדפסת ביתית של חברת בראדר אני משלם על הדיו בערך 2 אגו' לעמוד.
יש להם גם מדפסות תעשייתיות שההדפסה בהם קצת יותר זולה.
(הסתייגות: כל הנ"ל מדובר בהדפסות של עד מאות דפים לשבוע. אם יש לך הדפסה חד פעמית של אלפי דפים מסתבר שתצליח למצוא דפוס זול יותר)
בגדול שולח - ושוכח.האם כאשר אתה שולח נגיד 500 עמודים אתה צריך לשבת/ לטפל ולבדוק או שאתה שולח ושוכח ואחרי כמה דקות הכל מוכן
2 אגורות? או 20 אגורות?בוודאי שיש!
יש לי מדפסת ביתית של חברת בראדר אני משלם על הדיו בערך 2 אגו' לעמוד.
יש להם גם מדפסות תעשייתיות שההדפסה בהם קצת יותר זולה.
(הסתייגות: כל הנ"ל מדובר בהדפסות של עד מאות דפים לשבוע. אם יש לך הדפסה חד פעמית של אלפי דפים מסתבר שתצליח למצוא דפוס זול יותר)
יש לי תחושה שאתה חושב שהוא מדבר על צבעוני, בעוד שהוא מדבר על שחור לבןואווו
יש לי מדפסת בראדר ביתית, הזרקת דיו, צבעוני. עלתה 500 ש"ח.אם אפשר לעשות לי סדר:
אני מדבר על הדפסה ביתית שתהיה יותר משתלמת מהמחירים שבית דפוס נותנים (גם שעושים לי מחיר שזה בכמות) יש דבר כזה אפילו לא ברמה של 2 אגורות אלא אפילו קצת יותר: מה העלות של מדפסת כזו? האם יכולים להיות בה תקלות?
יש את דוקטור טונר בבני ברק.לנו יש מדפסת פוטו שאמנם מוציאה תוצאות מעולות אבל לא משתלמת מבחינת העלויות והאיטיות שלה.
אנחנו שוקלים להשכיר מכונה ולשלם לפי פעימה
נשמח לשמוע מהניסיון מה האופציות המועודפות מבחינת איכות ההפסה וחברה שהכי נח לעבוד איתה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //