כללי מדפסת צבעונית מומלצת

• הוסף לסימניות
איזה מדפסת צבעונית הייתם ממליצים לקנות?
מדפסת שגם מדפיסה באיכות טובה יחסית, וגם העלות הטונרים שלה לא גבוהה.

כמו"כ, איך אני יודע מה איכות הצבע של המדפסת?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני מתלבט בין המדפסות הבאות:
1.
Brother MFCJ470DW
רזולוציה 6000X1200 dpi
הדיו מפוצל לצבעים

2.
HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C
רזולוציה 4800x1200‏ dpi
הדיו לא מפוצל לצבעים

יש למישהו אחד מהדגמים ויכול להביע חוות דעתו?
כמו"כ, נראה לי שהטונרים של Brother הרבה יותר יקרים אבל אולי הפיצול לצבעים יכול לפצות על זה.

• הוסף לסימניות
אין לי מידע על המדפסות הנ"ל
אבל אני בהחלט יכול להמליץ על המדפסת שיש לי HP Officejet 6700 משולבת, בעברית, די חסכונית יש לי אותה כמעט שנתיים 0 תקלות ב"ה, שירות מעולה וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
אתה זקוק רק לa4? או שגם a3 זה בסדר? כי יש את hp 7610\12 שעושה גודל של 33*48.8 וגם באנרים 120*33 שזה בכלל מעולה לכלמיני כרזות מדליקות... תעשה בדיקה. הבאנר מודפס במחשבי מאק בלבד, אולי יש לך, אבל עדיף שיהיה כוירטואל משין...

• הוסף לסימניות
מספיק לי a4.
אגב. יש הבדל באיכות (לא במהירות) בין לייזר להזרקת דיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה