מידע שימושי מדפסת של ברדר. למי יש?

• הוסף לסימניות
האם אתם מכירים את הדגמים הבאים
Brother MFC-J480DW
Brother MFC-J4420DW
אשמח לשמוע חוות דעתכם
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לי יש 2 מדפסות שלהם
MFC L2700DN
ומאד מרוצה!!

• הוסף לסימניות
מה שיש לך זה ליזר
אני רוצה הזרקת דיו צבעונית
האם יש לך נסיון גם בזה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי הזרקת דיו צבעונית משולבת של ברדר, זו שעולה בערך 500 ש"ח (היא לא לידי עכשיו, אז אין לי מס' דגם).

היא אלחוטית, וזה ממש כיף. אפשר לחבר אותה לחשמל איפה שרוצים, לא דווקא ליד המחשב, ובלי חוטים.
אין בה תפריט בעברית, רק אנגלית.

מדפיסה בסדר גמור, אבל חשוב לציין שלא משתמשים בה מדי הרבה. נניח 3 דפי ציור ל-4 ילדות פעמיים בשבוע, ועוד מסמך וחצי להורים.
מדי פעם סורקים משהו, ומדי עוד פעם מצלמים שכפול.
מבחינתנו היא מצויינת.

• הוסף לסימניות
תודה רותי
איך הצבע שלה? כי היו שכתבו שהמדפסת של ברדר מדפיסה דהוי, ולי חשוב הצבע
כמו כן, האם הקו שלה חד ? יחסית כמובן, זה לא ליזר

• הוסף לסימניות
לי יש ברד'ר הזרקת דיו דגם מס' 470 כבר 3 שנים, אלחוטי עם דיו לא מקורי ועובד מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;2472819:
תודה רותי
איך הצבע שלה? כי היו שכתבו שהמדפסת של ברדר מדפיסה דהוי, ולי חשוב הצבע
כמו כן, האם הקו שלה חד ? יחסית כמובן, זה לא ליזר

הצבעים יפים, לעניות דעתנו הבלתי מקצועית.
וגם הקוים ברורים, עד כמה שבדקנו.

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא הייתי מרוצה מבראדר, אבל השתמשתי מסיבי מאד מאד. הסריקה הייתה איטית והטונר נגמר מאד מהר. (שוב: השתמשתי בכמות אדירה).
עברתי לסמסונג ומרוצה מאד. משתמשת באותו סדר גודל של הדפסות וסריקה.

• הוסף לסימניות
יש לי MFC - J470DW
הזרקת דיו צבעונית ואני מאוד מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה