רשתות מדפסת שמתנתקת מהרשת

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת HP. עד עכשו היתה מחוברת רלשת הביתית והייתי מדפיסה מכל מחשב שמחובר לאותה רשת בלי בעיה.
לפני שבוע החלפתי רשת (עברתי לסיבים ושיניתי את שם הרשת). חברתי את המדפסת לרשת, אבל פעם היא מתנתקת וצריך לחבר מחדש. אני לא יודעת אם זה קשור למחשב שמתכבה או למדפסת ש"נרדמת". אחרי ההגדרה אני יכולה להדפיס, אבל אחרי כמה שעות שוב כותב מדפסת לא מקוונת וצריך להגדיר מחדש. מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת HP. עד עכשו היתה מחוברת רלשת הביתית והייתי מדפיסה מכל מחשב שמחובר לאותה רשת בלי בעיה.
לפני שבוע החלפתי רשת (עברתי לסיבים ושיניתי את שם הרשת). חברתי את המדפסת לרשת, אבל פעם היא מתנתקת וצריך לחבר מחדש. אני לא יודעת אם זה קשור למחשב שמתכבה או למדפסת ש"נרדמת". אחרי ההגדרה אני יכולה להדפיס, אבל אחרי כמה שעות שוב כותב מדפסת לא מקוונת וצריך להגדיר מחדש. מה יכול להיות?
ה IP שלה כל פעם משתנה?
אם כן, אז אולי הגדרה של IP קבוע תפתור את זה

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת? אני לא מבינה בזה

• הוסף לסימניות
לנו היה משהו דומה היום, שינינו את שם הרשת ואת הסיסמא והיה צריך להגדיר במדפסת מחדש חיבור לרשת החדשה.
צריך להגדיר למדפסת מחדש את הרשת במדפסת.
יש מדפסות שמגדירים דרך המדפסת ויש אפשרות דרך כבל USB שמתחבר למדפסת - זה עובד בכל המדפסות.
אני נעזרתי ב- GPT, הוא מסביר מעולה בשפה פשוטה.
אם משהו לא ברור, אולי אני אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
הגדרתי את המדפסת. והיא גם הדפיסה. אבל אחרי כמה שעות היא מתנתקת מהרשת ואז הוא כותב שהמדפסת במצב לא מקוון ואז אני צריכה להגדיר שוב. ברשת הקודמת זה לא היה כך.

• הוסף לסימניות
לא יודע זה לא מה שהיה אצלי, אבל אולי תנסו לאפס את ההגדרות של המדפסת.

• הוסף לסימניות
איפסתי ואז הגדרתי מחדש ושוב אחרי שהיא "נרדמת" היא מאבדת את הרשת וצריך להגדיר מחדש

• הוסף לסימניות
לפעמים בראוטרים החדשים, כשהמדפסת נרדמת, הראוטר משחרר את כתובת ה־IP שלה – ואז צריך להגדיר אותה מחדש.
הפתרון הכי טוב הוא להגדיר למדפסת כתובת IP קבועה.
אפשר לעשות את זה גם דרך תוכנת HP Smart בצורה פשוטה ונוחה.

• הוסף לסימניות
לפעמים בראוטרים החדשים, כשהמדפסת נרדמת, הראוטר משחרר את כתובת ה־IP שלה – ואז צריך להגדיר אותה מחדש.
הפתרון הכי טוב הוא להגדיר למדפסת כתובת IP קבועה.
אפשר לעשות את זה גם דרך תוכנת HP Smart בצורה פשוטה ונוחה.
איך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה, ובקצרה,
תגדירו IP ידני למדפסת (עדיף כתובת גבוהה, כזו שהסיכוי לחלק אותה נמוך. אם אתם בפול של 192.168.1.1 לדוגמה, תגדירו אותה על 240). וכשמגדירים את הדרייבר במחשב(ים), תגדירו לפי הIP שקבעתם למדפסת ולא לפי השם שלה ברשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה