מדפסת brother עושה בעיות

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת brother dcp-7030, יש לי אותה משהו כמו 4 שנים, עד עכשיו היא עשתה את העבודה כמו שצריך.
פתאום אני מקבל על המסך שלה הודעה - print unable 7a
see troubleshooting and routine maintenance in user's guide
איך שאני מבין ממנה, היא כביכול מוגדרת על הדפסה בגודל a7 [???], וכיון שהיא לא תומכת בגודל הזה, אז היא לא מצליחה להדפיס...???? וצריך לעיין במדריך.. שכמובן אין לי.

מה זה?
מישהו נתקל בזה?
מישהו יכול לסייע לי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא, זה נראה ש7a זה קוד הבעיה.

• הוסף לסימניות
אכן, זה קוד שגיאה, ולא קשור לגודל דף.
זה מה שמצאתי בגוגל - http://www.fixyourownprinter.com/forums/printer/65886

הבנתי נכון?
המדפסת, זכרונה יהא ברוך?

עריכה: עכשיו אני אוחז שכתוב שם [וכמו שמצויין בראש האשכול], שצריך לעיין במדריך...? אם זה חלק שבור, אז מה בדיוק?
אולי יש למישהו מדריך למכונה הזו? או לדגם אחר בסידרה הזו?

פרסומון, תושיע אותי... :)

תודה!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב... :)

• הוסף לסימניות
אבל לא תקוע :(
הפכתי את המכונה, פירקתי הכל, וגורנישט..

• הוסף לסימניות
תנסה להוציא את החשמל וללחוץ על כפתור ההפעלה 20 שניות כשהחשמל בחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1584368:
תנסה להוציא את החשמל וללחוץ על כפתור ההפעלה 20 שניות כשהחשמל בחוץ.
נשמה, יש לי מתג הפעלה, אין לי כפתור...
נכתב ע"י פרסומון;1584371:
תוכל לראות גם כאן עוד איורים איך לבדוק אם אין משהו תקוע:
http://www.brother-usa.com/FAQs/Sol...93&ProductID=MFCJ4710DW&Keyword=#.VTKoJ2f6n5M
ניסיתי הכל מכל כל. אין.

• הוסף לסימניות
תנסה לנקות היטב את הגומיות שמושכות את הדפים.

• הוסף לסימניות
תמיכה של החברה:
03-5688456
לנו הם ענו, ועזרו בטלפון.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
השגיאה הזאת מראה שיש בעיה מכנית במכשיר
ככל הנראה לא תצליח להתחמק מלשלוח אותה לתיקון/לקנות חדשה, התקלה יכולה להיות חיישן או גומיה שהלכו לעולמם

• הוסף לסימניות
עדכון ומסקנה...

התקשרתי שלשום. הבטיחו שיחזרו כבר אתמול.. חזרו אלי רק הבוקר.. אבל סבבה, לא נורא.

כמובן, מיד אמרו לי ששגיאה קוד A7 זו תקלה מכנית וצריך לשלוח למעבדה.
בדיקה בלבד עולה 75 ש"ח, חוץ מכל הטירחה שתהיה לי ללכת ולשלוח+תשלום על משלוח החבילה בדואר/נסיעה למעבדה שלהם... הלוך וחזור.

לאחר מאמצים מרובים וחקירה מאסיבית שעשיתי להם [זה לא היה קל בכלל], בס"ד הצלחתי להוציא מהם מידע חשוב; לא שווה לתקן את המכונה...
בתחילה ניסה לומר לי שזה בגלל טונר תואם, שזה כמובן לא נכון היות שמדובר בשימוש ביתי בקושי. מה גם שטונר מקורי של המכונה נושק ל-300 שקל, ומחיר המכונה הוא 500.... אז מי בדיוק יקנה מקורי...?
בקיצור - לפח הקרוב :(

מסקנה שלי: מכונה של brother, בשווי 500 שקל, לאחר 4.5-5 שנות שימוש ביתי, נזרקת לפח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1588385:
התקשרתי שלשום. הבטיחו שיחזרו כבר אתמול.. חזרו אלי רק הבוקר.. אבל סבבה, לא נורא.

כמובן, מיד אמרו לי ששגיאה קוד A7 זו תקלה מכנית וצריך לשלוח למעבדה.
בדיקה בלבד עולה 75 ש"ח, חוץ מכל הטירחה שתהיה לי ללכת ולשלוח+תשלום על משלוח החבילה בדואר/נסיעה למעבדה שלהם... הלוך וחזור.

לאחר מאמצים מרובים וחקירה מאסיבית שעשיתי להם [זה לא היה קל בכלל], בס"ד הצלחתי להוציא מהם מידע חשוב; לא שווה לתקן את המכונה...
בתחילה ניסה לומר לי שזה בגלל טונר תואם, שזה כמובן לא נכון היות שמדובר בשימוש ביתי בקושי. מה גם שטונר מקורי של המכונה נושק ל-300 שקל, ומחיר המכונה הוא 500.... אז מי בדיוק יקנה מקורי...?
בקיצור - לפח הקרוב :(

מסקנה שלי: מכונה של brother, בשווי 500 שקל, לאחר 4.5-5 שנות שימוש ביתי, נזרקת לפח...
כמו רוב המכונות.

• הוסף לסימניות
אוי וואי.

אין משהו שיחזיק לי לתקופה יותר ממושכת?
אני רוצה הפעם להשקיע יותר.

מה ההמלצה?
מכונה: הדפסה-צילום-סריקה. אין לי כל צורך בפקס.
לייזר. שחור לבן. מהירות סבירה [אין צורך ביותר]. סריקה סבירה [אין צורך ביותר].
כמובן, שתהיה אופצייה לטונרים תואמים, ושלא יעשו לי בעיות.

תקציב: עד 800 שקל.

מה ההמלצה?

• הוסף לסימניות
יש דגמים של HP עם טונרים תואמים ב50-60 ש"ח. איכותיים ביותר (הטונרים).
MFP M127fn

• הוסף לסימניות
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14403
נראה מצויין! והמחיר פצצה. וזה כולל גם פקס [-בונוס בשבילי].
יש בזה גם אופצייה לצילום מהיר של ערימת דפים, ולא צריך להכניס דף דף.

אני מבין שאתה ממליץ.. ואני סומך עליך.
רק תגיד לי "לך לקנות" ואני עושה את זה..
ללכת? :)

[פשוט, בהודעה שלך אתה לא מתייחס לטיב ולהמלצה על המכונה, אלא רק זה שיש לה טונרים תואמים איכותיים בזול...]

אגב, לדגם הזה ספציפית טונרים בכזה מחיר זול. איפה? ולכמה דפים הם יספיקו לי?

יווו, מזל שיש אותך, תאמין לי!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו... אל תגזים.
אני מכיר את הדגם המקדים שלו (m1212nf), והוא ממש מעולה (יש לו גם רשת, מה שאין לדגם הזה).
אני מניח שהם אותה איכות, כי המאפיינים הפנימיים שלהם זהים.
כמו"כ, דגם הטונר הוא לא ממש דומה, הישן הוא 85A וזה 83A, אבל בשניהם יש טונרים זולים, הישן עוד יותר זול, תוכל לראות כאן: http://www.d-and-t.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1221
http://www.d-and-t.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3496

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קניתי!

תודה ל"ארט בראש" על הטלפון שלהם. זה מאוד עזר לי, בכדי לדעת איפה אני עומד...
וגם לשאר שהשתתפו כאן בשרשור..

וגם לך פרסומון...

• הוסף לסימניות
תודה על הקומפלימנטים.
תתחדש, ושזה יחזיק לך פי2 זמן לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה