מדפסת brother עושה בעיות

• הוסף לסימניות
עדכון מהשטח!

המכונה הגיע עכשיו.
נקנתה באייבורי מחשבים במחיר 725 שקלים בלבד.

התרשמות ראשונית:
גודל מכני של המכונה: מעולה! בתמונה היא נראית ענקית וכבדה, אבל בפועל, היא ממש קטנה ונוחה.
שפות: עברית מלאה! גדול.
איכות ההדפסה והצילום: מושלם! הרבה יותר טוב מהקודמת שלי.
מהירות: מעולה. הדף הראשון לוקח לו כמה שניות, אח"כ הוא מריץ דף ב-2 שניות.
מסך: המסך מתכוונן, וזה נוח. אבל חשוך! וזה מרגיז, אבל לא נורא.
כבלים מצורפים: חשמל, פקס. USB לא מצורף!
מגירת דפים: קטנה ממש. בקושי 100 דף. וזה לא נוח. בנוסף, אין מגירה, אלא מגש, כך שהניירות חשופים.. וזה חסרון - אבק, לכלוך, ועוד.
צילום מהיר: כניסה לערימת דפים לתוך המכונת צילום, לצילום מהיר של חבילת מסמכים.

זו הסקירה שלי לעת עתה.
עונה על כל הדרישות שלי, ומקווה שאהיה מרוצה.

תודה לפרסומון על ההמלצה!
הנוטל עיצה מן הזקנים, אינו נכשל :)

• הוסף לסימניות
אכן מדפסת מצוינת.
קצת מרעישה מהרגיל, לא?

דווקא הנתון של מגירת דפים - לדעתי לא כל כך נח, כי צריך לתמרן בשביל להכניס את הדפים.
במגש זה מחליק יותר.

אהה, וסתם נקודה בענין
חשוב לעשות סבב מחירים על הטונרים
היום שרות של חנות בו קניתי את מדפסת
הבטיחו לתת לי הצעת מחיר זולה ממה שאני מקבלת ...
אך המחיר היה יותר מפי 3!!! מהמחיר אותו אני משלמת בד"כ.
(ב2 החנויות לא מדובר על טונר מקורי, אלא חילופי.)
כמובן שהתחילו השמצות... על מילוי עצמי בחנות, וכו'
לאחר שהיה בהלם על המחיר, נתן לי הצעת מחיר זולה ביותר מ50% מהצעתו הראשונית...
אך גם זה יקר יותר.
בקיצור, שווה לעשות סקר שוק... ולא להאמין לאף אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה