מדפסת HP 4500

• הוסף לסימניות
מי מכיר את המדפסת HP OFFICEJET 4500?
אתם ממליצים עליה? קבלתי הצעת מחיר של 320 ש"ח

או שיש לכם המלצה אחרת למדפסת+סורק +פקס במחיר הזה?

תודה

• הוסף לסימניות
המלצה לי תקנו לייזר אפילו זולה. כי אחרת הדיו יעלה ביוקר

• הוסף לסימניות
פעם הציעו אותה ב- 249 = היא אוכלת דיו ברמה מוגברת
קניתי לייזר שחור לבן של זירוקס - אין כמו זה...

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה הרבה הדפסות רק פעם ב..
כך שאין לי טעם להשקיע בלייזר
אני צריכה יותר את הפקס

אם משהו מכיר את המדפסת הנ"ל וכן איך נראה המחיר, אשמח לשמוע...

(כמו"כ אשמח לשמוע המלצות למכשירים נוספים)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;638790:
מי מכיר את המדפסת HP OFFICEJET 4500?
אתם ממליצים עליה? קבלתי הצעת מחיר של 320 ש"ח

יש לי את המדפסת הזאת ואני מאוד מרוצה, המחיר אכן סביר.

• הוסף לסימניות
יש לי גם אותה וגם לייזר. אם את לא מדפיסה אז היא טובה לשאר הדברים

• הוסף לסימניות
בספייס היא עולה 309
באייבורי 297
יש 2 דגמים העונים לשם הזה. אין לי מושג מה ההבדל

• הוסף לסימניות
מדפסת מעולה קניתי אותה לא מזמן ואני ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
יש לי אותה כבר שנה + (לא זוכרת בדיוק) ואני מאד מרוצה, היא לא עושה בעיות. והפקס שלה מאד מוצלח שהוא גם חיצוני וגם כולל מודם פנימי, שאפשר לשלוח פקסים ישר מהמחשב, בלי צורך במודם במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה