מדפסת HP officejet pro 8500A

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת ווינדוס 7 , 64 ביט.

לא מצליחה להתקין את המדפסת בשום דרך.

יש למישהו פתרון? :confused:

המון תודה!!

• הוסף לסימניות
ניסיתם להוריד את קובץ התקנה מהאתר שלהם? לפעמים אין דרייבר מעודכן.

• הוסף לסימניות
למה לא תפני לתמיכה של HP? אני קניתי HP8600 כאשר יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 8 . לא הצלחתי להתקין את המדפסת עם הדיסק שהם נתנו לי, התקשרתי אליהם ,התברר שבאמת הדיסק לא מעודכן (ווינדוס 8 היה עדיין חדש מאד בארץ) והם הדריכו אותי איך להתקין, לאחר מכן קיבלתי טלפונים בערך כל שבוע לבדוק אם אני מרוצה ואם הכל פועל כשורה, התמיכה שלהם מעולה,כדאי לנסות אותם.בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש שני דגמים מאד דומים אחד עם A ואחד בלי, מנהלי ההתקן לא דומים כלל אחד לשני, אולי זו הטעות?

• הוסף לסימניות
כעזרה ראשונה אני חושב שיש אפשרות הדפסה ממשק רשת, בצורה הזאת לא משנה אם יש לך דרייבר או לא הוא ידפיס לך.
(אני יודע בברור שזה עובד כך עם הסריקה 99% שאפשר גם להדפיס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1068717:
כעזרה ראשונה אני חושב שיש אפשרות הדפסה ממשק רשת, בצורה הזאת לא משנה אם יש לך דרייבר או לא הוא ידפיס לך.
(אני יודע בברור שזה עובד כך עם הסריקה 99% שאפשר גם להדפיס)
יש הדפסת רשת (שצריך דרייבר) ויש הדפסת מייל שלא צריך.

• הוסף לסימניות
לא צריך דרייבר, אני נכנס בממשק web.
כן יש גם אפשרות של הדפסת מייל אבל צריך לפני כן לאשר חשבון.

• הוסף לסימניות
איך אני עושה את זה?

כרגע יותר חשוב לי סריקה מהדפסה.

משום מה, גם כשאני מחברת את המדפסת עם כבל רשת לראוטר היא לא מתחברת. איזה עצבים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאת לא צריכה לחבר את המדפסת עם כבל רשת כי היא אלחוטית. יש לכם ראוטר בבית? איך את מתחברת לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
אוקי, תכניסי את הכבל למקום ותגלשי לכתובת הבאה http://10.100.102.2
אם לא קורה כלום תחליפי את הספרה האחרונה (2) בסדר עולה.

ואגב אני חושב שאי אפשר להדפיס, עשיתי סיבוב קל על הממשק שאצלי ונראה שמה שיש זה רק הדפסה דרך המייל.

• הוסף לסימניות
לא הולך. למחשב שלי יש כנראה ריאקציה חריפה נגד המדפסת הזו ושום דרך לא מצליחה.

המון תודה בכל אופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה