מדפסת hp

• הוסף לסימניות
האם למשהו יש את המדפסת של hp:
officejet j5783 ?
או לחילופין טונר שחור שמספרו:140?
יש לי בעיה במדפסת, בצג מופיע שהבעיה היא בטונר, הטונר די חדש ולכן לא כ"כ מתחשק לי לקנות חדש על הספק (לא בטוח ב100% שזה הדיו)
לכן אם יש את המדפסת הזו או לחילופין את הטונר למשהו בב"ב ואוכל להשאיל רק בשביל לנסות וכמובן מייד להחזיר אודה לו מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
יש ברשותי כרגע officejet j4580

אם זה יכול לעזור תפנו אלי באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היה לי בעיה כזו עם מדפסת דומה, ומהתייעצות שעשיתי התברר שלעיתים המדפסת לא מזהה דיו שאינו מקורי.
צריך לקנות מקורי ולהשתמש בו (לאחר תקופה אפשר לחזור שוב לדיו משוחזר).

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה כזאת בעיה , כשאני מקבלת כזאת הודעה אני פשוט לוחצת על OK ומיד על X ומחכה 30 שניות והמדפסת קולטת את הטונר

• הוסף לסימניות
מכיון שאני לא בטוחה מה הבעיה חבל לי לקנות טונר מקורי חדש (הטונר שלי כמעט לא היה בשימוש)
לכן אני מנסה לחפש אם יש למשהו טונר כזה ואנסה במדפסת שלי לראות אם זו הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה