עזרה מדק או פיזיותרפיה?

• הוסף לסימניות
מה להוסיף על @medek אין לי,
יכולה לומר מהניסיון שלי שהלכתי עם 2 לשיטת מדק ראיתי תוצאות מיידיות
(כמובן שתלוי כל דבר לגופו), בזמן הזה הגשתי בקשה לקופה שהתור הראשון היה אחרי שכבר זחלו ונעמדו...........

מה שכן ראיתי הבדל עצום בין מורה לתלמיד...........
לי אישית היה עדיף לשלם קצת יותר למורה ולקדם משמעותית
מאשר ללכת לתלמידה ולהתקדם קצת לאט יותר

• הוסף לסימניות
מה להוסיף על @medek אין לי,
יכולה לומר מהניסיון שלי שהלכתי עם 2 לשיטת מדק ראיתי תוצאות מיידיות
(כמובן שתלוי כל דבר לגופו), בזמן הזה הגשתי בקשה לקופה שהתור הראשון היה אחרי שכבר זחלו ונעמדו...........

יש רצוי ויש מצוי...
(מי שרוצה את הטלפון של המורה יכול לפנות אלי באישי,
קשה מאד להשיג אותה בטלפון וצריך להיאזר בסבלנות כדי לקבל אצלה תור לטיפול)

• הוסף לסימניות
@medek הסבירה מעולה. אכן אם את רוצה תוצאות במיידי זה מדק. (אני יכולה להפנות אותך למקצועיות ביותר אם תרצי)
רק חשוב לציין שיש קשר ישיר בין דלקות אוזניים לאיזון, שיווי משקל וכו׳. יכול מאוד להיות שלאחר טיפול אצל רופא אא״ג תראי שיפור משמעותי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צודקת לגמרי!!
גם אני הייתי הולכת למורה מאשר לתלמידה, במידה וזה אפשרי.
לעומת זאת לפעמים יש תלמידות שהמורה ממליצה עליהן
אישית אני מכירה את רוב מטפלות מדק הפעילות ברחבי הארץ וכולן מקסימות!!
כמובן שיש חדשות ויש יותר מנוסות, תבדקי, חפשי המלצות.
יכולה לתת לך את המספרים שלהן ושל המורה של כולן,
כמו שהזכירו כאן היא מקבלת בב"ב די קשה להשיג אותה למרות שאם מתמזל מזלך זה גם יכול להיות מהיום להיום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@medek , תודה על ההסברים המפורטים!
נתת לי תמונה ממש ברורה על הנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה