מדרגה לא רצויה באמצע הסלון

• הוסף לסימניות
באמצע הרחבת סלון ללקוחה, מתברר שבגלל היציקה שהשכנים למטה עשו -החלק החדש- המתרחב מתחיל 7 ס"מ מעל הרצפה בשאר הבית.
הלקוחה לא רוצה מדרגה בסלון בשום אופן, למרות שבמילא תהיה הנמכה באזור בגלל קורה שיורדת בקיר הקיים, על הקיר החיצוני של היום. (גובה הדירה פחות הקורה פחות המדרגה =2.31)
(האזור החדש יהיה אזור הספות. מעליו נעשה משחק בגבס שיסתיר את הקורה.)
אשמח לעצותיכם -מה ניתן לעשות כדי להעלים את המדרגה.
(אם שיפוע- כמה כדאי? שרהיטים יעמדו ישר ולא יתנדנדו....)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
באמצע הרחבת סלון ללקוחה, מתברר שבגלל היציקה שהשכנים למטה עשו -החלק החדש- המתרחב מתחיל 7 ס"מ מעל הרצפה בשאר הבית.
הלקוחה לא רוצה מדרגה בסלון בשום אופן, למרות שבמילא תהיה הנמכה באזור בגלל קורה שיורדת בקיר הקיים, על הקיר החיצוני של היום. (גובה הדירה פחות הקורה פחות המדרגה =2.31)
(האזור החדש יהיה אזור הספות. מעליו נעשה משחק בגבס שיסתיר את הקורה.)
אשמח לעצותיכם -מה ניתן לעשות כדי להעלים את המדרגה.
(אם שיפוע- כמה כדאי? שרהיטים יעמדו ישר ולא יתנדנדו....)
תודה רבה!
או לפחות איך לעשות את זה שיראה מושלם ולא יתקלו במדרגה
מצורפת הדמייה
מדרגה וקורה בסלון.jpg

• הוסף לסימניות
או לפחות איך לעשות את זה שיראה מושלם ולא יתקלו במדרגה
חובה להדגיש את המדרגה ולא לטשטש אותה שלא יפלו בטעות.
אפשר אולי לעשות את הרום בצבע שחור/אפור במשהו שידגיש את זה, או כמו שהראו פה בתמונה להאיר בפס לד.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הופכת את כל הסיפור הזה של מדרגה-קורה-עמוד
לאפקט עם חיפוי מעניין/ צבע דומיננטי
למה היא רוצה לטשטש בעצם? מהפחד שיראה נורא?
מהפחד מנפילה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי הופכת את כל הסיפור הזה של מדרגה-קורה-עמוד
לאפקט עם חיפוי מעניין/ צבע דומיננטי
למה היא רוצה לטשטש בעצם? מהפחד שיראה נורא?
מהפחד מנפילה?
משערת שהבעיה פה היא יותר הפן הטכני של הענין יותר מהצד העיצובי, לא?
זה מונע מהסלון להיות חלל רציף והמשכי
בקטע עיצובי נתנו לך פה הרבה פתרונות יפים וישימים

• הוסף לסימניות
משערת שהבעיה פה היא יותר הפן הטכני של הענין יותר מהצד העיצובי, לא?
זה מונע מהסלון להיות חלל רציף והמשכי
בקטע עיצובי נתנו לך פה הרבה פתרונות יפים וישימים
כן, זה מה שמפריע. וגם החשש מנפילות מהמדרגה.
שזה לא יראה כמו שני סלונים קטנים..

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט תיישרי את המדרגה בעזרת שיפוע מתון מאד שיתחיל עוד מתחילת הסלון ואפילו לפני...
אם צריך לרצף את הבית ממילא, אז זה לא בעיה. תעשו הדבקה בריצוף.
היה לי מקרה דומה של מדרגה באמצע הפרוזדור (זוכרות?) אז בסוף יישרנו את הסיפור הזה. היום לא רואים כלום.
מצרפת תמונות לפני ואחרי
20200420_153526.jpg
__עותק_של_DSC_4501-1425x800.jpg

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט תיישרי את המדרגה בעזרת שיפוע מתון מאד שיתחיל עוד מתחילת הסלון ואפילו לפני...
היה לי מקרה דומה של מדרגה באמצע הפרוזדור (זוכרות?) אז בסוף יישרנו את הסיפור הזה. היום לא רואים כלום.
מצרפת תמונות לפני ואחריצפה בקובץ המצורף 755092צפה בקובץ המצורף 755093
זה לא מפריע להם בספונג'ה? המים לא בורחים?

• הוסף לסימניות
לא שאלתי. אבל הם מאד מרוצים!

• הוסף לסימניות
מצרפת תמונות לפני ואחריצפה בקובץ המצורף 755092צפה בקובץ המצורף 755093
והרהיטים עומדים ישר? אני חוששת מהארון ספרים שאמור לעמוד על ריצפה עקומה, ושולחן אוכל...

• הוסף לסימניות
מדרגה בגובה של 7 ס" מ גבוהה מאד בשביל שיפוע
ולהגביה את הדירה ב 7 ס"מ צריך לשאול מהנדס לגבי העומסים
נראה שהפתרון היחיד זה לעשות 2 מדרגות כך זה יראה היטב ולא יתקלו בהן אפשר לעשות אותן נמוכות עם שלח גדול
יוצא נח ואלגנטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה