מדרגה למכונת כביסה.

• הוסף לסימניות
אני באמצע שיפוץ חדר שירות ורוצה ליצור מדרגה למכונת כביסה.
ולרצף בריצוף גרניט
מה שמים בסף המדרגה למניעת הסדקות?

המפקח בניה ממליץ על סף מדרגה נירוסטה, מגושם ומכוער.

@שיפי פוקסמן ראיתי שכתבת שאת עושה את זה הרבה.
אשמח לשמוע לעצתך.

תודה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

צריכה להגיע להחלטה עד הצהריים.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש דבר שנקרא עגלה למכונת כביסה, אולי זה יהיה לך תחליף מוצלח?
אולי גם יחסוך עלויות.

• הוסף לסימניות
אני ממילא מחליפה ריצוף, הקבלן לא לוקח על זה תוספת כסף.
אני עושה מדרגה לכל רוחב הקיר, לא רק למכונת הכביסה זה.

• הוסף לסימניות
סף אלומניום.
יש סוגים עדינים ויפים.
חפשי של חברת אייל ציפויים.
או שתבקשי מהקבלן חיתוך של האריח בגרונג, אבל זה רגיש יותר וגם עלול לייקר קצת את העבודה

• הוסף לסימניות
גרונג הוא אמר שלא אעיז, זה עדין ויקבל דפיקות גם אני שמה על המדגה כביסל, שיתכן ומידי פעם אוריד אותו
מקווה שאמצע את הסף הנ"ל.
הוא כמו ששמים בפינות על הקיר?

לניאגרה ונישות עשה לי גרונג, אבל זה באמת חד ועדין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה