מדרגות מעץ שהשתפשפו משימוש

• הוסף לסימניות
איך אפשר לחדש אותן?
הבעל מלאכה טוען שמדי מורכב להוריד את הצבע הישן ולצבוע מחדש, והוא ממליץ להחליף את המדרגות בכלל.
האם זה נשמע הגיוני? ובעוד כמה שנים ששוב ישתפשף מהשימוש, עוד פעם נחליף? עץ צבוע זה לא דבר שניתן לתחזוקה?
אולי יש איזה חומר עמיד שאפשר לחפות את המדרגות?
אשמח לעזרתכם, תודה!

• הוסף לסימניות
לא להחליף בשום אופן!
מריח ריח של תאווה לכסף...
ודאי שאפשר לחדש, אפילו לבד ללא בעל מלאכה.
בטמבור יש את כל הפתרונות לחידוש וצביעה
ציך לשייף את העץ עם נייר זכוכית והשאר עם הסברים מדוייקים בבית טמבור יכולים להסביר לך או דרך האתר. יכול להיות שאפילו בכל חנות טמבור בעל החנות ידע לתת לך הסבר.

יש אפשרות גם עם כשיר חשמלי הנקרא שייף - לא ניסיתי אך כנראה הרבה יותר קל (עולה בסביבות ה100)
נראה לי שהניקית @רותי12 תדע יותר טוב להסביר לך.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא להחליף בשום אופן!
מריח ריח של תאווה לכסף...
ודאי שאפשר לחדש, אפילו לבד ללא בעל מלאכה.
בטמבור יש את כל הפתרונות לחידוש וצביעה
ציך לשייף את העץ עם נייר זכוכית והשאר עם הסברים מדוייקים בבית טמבור יכולים להסביר לך או דרך האתר. יכול להיות שאפילו בכל חנות טמבור בעל החנות ידע לתת לך הסבר.

יש אפשרות גם עם כשיר חשמלי הנקרא שייף - לא ניסיתי אך כנראה הרבה יותר קל (עולה בסביבות ה100)
נראה לי שהניקית @רותי12 תדע יותר טוב להסביר לך.
גם לי זה הריח לא טוב..
רותי 12 היא מפורום אומנות ויצירה, לא?

• הוסף לסימניות
מגיבה שם, אך יש לה תגית של אדריכלות

• הוסף לסימניות
מה התקלף ? איזה גימור יש לעץ הזה
לפני שאת משייפת תבדקי שזה עץ גושני ולא סוג של פורניר...אחרת יתגלה לך העץ הפנימי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם לפורניר יש פתרונות יפיפיים.

• הוסף לסימניות
האם ניתן לצפות מדרגות ברזל?
יש למישהו נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
יש ימים בטמבור שניתן לקבל ייעוץ לגבי צבע.
אולי תבדקי איתם אם ניתן להתייעץ גם עבור דבר כזה.
(ליד איילון)

• הוסף לסימניות
ללטש מדרגות (גם עם מלטשת חשמלית שעולה הרבה יותר מ100 ש"ח) ולהגיע לתוצאה טובה זה סיפור של הרבה שעות עבודה.
בגדול תלוי איזה עץ מדובר ומה עלות ההחלפה.
יש אפשרות לפרק את המדרגות ולהגיע אתם לנגריה שתקציע אותם (להוריד כמה מילימטרים מהעובי) ויכול לצאת ממש כמו חדש, לא אמור לעלות יותר מכמה מאות שקלים.
בדרך כלל לא עושים מדרגות מפורניר, לפעמים זה מעץ תלת שכבתי או משהו דומה ולא תמיד שייך להקציע, אבל בדרך כלל זה הפיתרון.
השלב הבא זה לצבוע עם לכה איכותית לפי הוראות מבעל מקצוע שמשתנות לפי סוג הלכה.
אחת הלכות המומלצות זה "יאכט ורניש", או לכה "הידרו לזור לפרקט", היאכט ורניש יותר עמיד, וההידרו לזור יותר קל ליישום.

• הוסף לסימניות
ללטש מדרגות (גם עם מלטשת חשמלית שעולה הרבה יותר מ100 ש"ח) ולהגיע לתוצאה טובה זה סיפור של הרבה שעות עבודה.
בגדול תלוי איזה עץ מדובר ומה עלות ההחלפה.
יש אפשרות לפרק את המדרגות ולהגיע אתם לנגריה שתקציע אותם (להוריד כמה מילימטרים מהעובי) ויכול לצאת ממש כמו חדש, לא אמור לעלות יותר מכמה מאות שקלים.
בדרך כלל לא עושים מדרגות מפורניר, לפעמים זה מעץ תלת שכבתי או משהו דומה ולא תמיד שייך להקציע, אבל בדרך כלל זה הפיתרון.
השלב הבא זה לצבוע עם לכה איכותית לפי הוראות מבעל מקצוע שמשתנות לפי סוג הלכה.
אחת הלכות המומלצות זה "יאכט ורניש", או לכה "הידרו לזור לפרקט", היאכט ורניש יותר עמיד, וההידרו לזור יותר קל ליישום.
ועל זה צריך לחזור כל כמה שנים אם רוצים לתחזק כמו שצריך? לפרק את כל המדרגות גם נשמע סיפור מורכב ולא קל. אין איזה חיפוי/ציפוי שיכול לחסוך את כל הבלגן הזה?

• הוסף לסימניות
יש שפכטל לעץ
למרוח שפכטל, ואח"כ צבע שמן - כמה שכבות.
אבל מאבדים את מראה העץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לחפות בשיש/ גרניט פורצלן
או בהדבקת שטיח

יש לשים לב לשינוי בגבהים

• הוסף לסימניות
אפשר לשים שטיח מעל

או בהדבקת שטיח

יש לשים לב לשינוי בגבהים
איך מתמודדים עם האבק שהוא צובר? אני גרה באזור פתוח עם רוחות ואובך..
גרניט פורצלן זה הכי פרקטי, אבל אני בלחץ שילדים יפלו ויקבלו מכות, עץ רך הרבה יותר.
אין איזה חיפוי, משהו כמו טפט, PVC משהו בסגנון? שעדיין ישאר רך והתחזוקה תהיה מינימלית?

• הוסף לסימניות
יש לי דיסון וי 8 פעם ביום מעבירים על המדרגות חמש דקות עבודה
כל שואב אבק אלחוטי מתאים למטרה הזו
אני עשיתי את השטיח אחרי שאחינית שלי נפלה ושברה את השן

• הוסף לסימניות
האם ניתן לצפות מדרגות ברזל?
לא מומלץ גרניט פורצלן על ברזל-הם מתפקדים אחרת בחם וקור והקרמיקה נשברת ...
אפשר לשים שטיח מעל
אפשרי גם דשא סינטטי -עלות נמוכה, גמיש וקל ליישום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה