כללי מדריך בנושא גזירה של אובייקטים מסובכים

• הוסף לסימניות
נתקלתי במדריך הזה ואני שמח לשתף אתכם בו....
מקווה שתהנו!

המדריך כולל ארבעה פרקים:

1. גזירה עם color range על masking
2. גזירה ב channels
3. עידון וליטוש של גזירות על פני רקעים שונים
* שימוש ב refine mask
* עידון מסכה על ידי שימוש ב matting
*שימוש בשכבות adjustment לעידון
4. דוגמאות של עיבודים אפשריים על עם הרקעים שהוצגו ותמונת העץ

לאחר כמה וכמה נסיונות חוזרים ונשנים שכשלו להעלות את המדריך לשרתי פרוג העלתי את זה לשרת בתקווה שהוא פתוח למסוננים במידה ולא נא לעדכן אותי ואני ינסה שוב!

להורדת המדריך: http://www.mediafire.com/?f6raw81gaf9ljp1

קרדיט לגיא עמיר על יצירת המדריך
בהצלחה....

• הוסף לסימניות
מ.. אתה יכול לתת קישור למסוננים?
תודה.

• הוסף לסימניות
מקווה שעכשיו אתם יכולים להוריד, וזה לא חסום במידה וכן נא לעדכן אותי ואני ינסה שוב

• הוסף לסימניות
יש גישה לקישור אבל להוריד אי אפשר

• הוסף לסימניות
אתה צריך להמתין 20 שניות ואז בין בליל התמונות והפרסומות יש לינק להורדה

• הוסף לסימניות
לא יכול להוריד..

• הוסף לסימניות
לא יכולה להוריד את הקובץ

• הוסף לסימניות
מינח, אתה בטוח?
ירד לי לוח שנה.... וגם הוא לא נפתח

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד, והקובץ פגום.

• הוסף לסימניות
העלתי את זה שוב פעם שלישית אני מאוד מקווה שהפעם זה כבר יעבוד...
אשמח מאוד אם תעדכנו אותי!

• הוסף לסימניות
מ. תודה רבה לך זה מעולה
ותודה גם למ.ג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה