מדריכים מדריך | הורדת כל סרט שרואים באינטרנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י davidking;1037289:
ניסיתי עם התוסף להוריד סרטון ממאקו
זה מה שקבלתי רשימה של 12 קבצים קטנים פחות ממגה.
כלומר התוסף לא עובד במאקו.
maor700 איפה אתה?

8BWxCk7WXhBM4AAAAASUVORK5CYII=

חכה עד שהסרט יתחיל לרוץ ואז זה יעלה בתוסף (בדקתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1037140:
תוריד את התוסף מהחנות של chrome ואז עולה הלינקים בתוסף ברגע שהסרט עצמו רץ (אחרי הפרסומת) נוסף הקישור לסרט עצמו

חנות התוספים חסומה לי. מישו יכול העלות את התוסף?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1043163:
חנות התוספים חסומה לי. מישו יכול העלות את התוסף?
תודה
גם אני מצטרף להנ"ל.
אודה מאד אם מישהו יכול להעלות את התוסף המדובר לתועלת הכלל.

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אולי יש אפשרות להעלות תוסף [אני חסומה] לכרום.

• הוסף לסימניות
סליחה :(
אני לא מצליחה להוריד את הסרטון הזה והוא יכול לסייע לי מאד.
אם מישהו יוכל לעשותלי את זה הוא יזכה במצווה יפה מאד לפני יוהכ"פ...

http://www..com/cool-optical-illusion-2

(אני צריכה את שני הסרטונים שרואים בהן את הנקודות זזות)

תודה ענקית.

• הוסף לסימניות
זה לא סרטון.

קבצים מצורפים

• אשלית-תנועה-במעגל-1.gif
    KB 100.5 · צפיות: 30
  • אשלית-תנועה-במעגל-2.gif
    KB 333.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יש לי את התוסף, אין לי מושג איך אני שולח את זה, יש איזשהו קובץ התקנה שיורד למחשב?

• הוסף לסימניות
בקשה:
אולי יש מישהו שיכול להוריד לי את קובץ השמע מהקישור המצורף (ולשלוח למייל שבחתימה)
http://www.kol-barama.co.il/live/52386

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פופקו,

היישום לתוכנה שהבאת לא עובד לי. נפתחת תיבת דו שיח ותו לא...

וסליחה על ההקפצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה