דרוש מידע מדריך חתנים ומטפל רגשי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל אינפורמציה על מדריך חתנים שהוא גם מטפל רגשי / פסיכולוג - חשוב לי מאוד בעל מקצועיות ועם ניסיון רב.
באזור י-ם.

• הוסף לסימניות
הרב יוסף גולדשטיין אחד האלופים.

• הוסף לסימניות
אהרן פרסטר
גם מדריך
וגם פסיכולוג גדול
05271613259

• הוסף לסימניות
עמרם לוי אופמן.
אזור ירושלים.
אבל עמוס נורא.

• הוסף לסימניות
אשמח למידע לגבי אליפות ובמה הוא מיוחד. ולאיזה קהל הוא מתאים?
הוא מתאים למיטב ידיעתי לסגנון לטאי, גם בסקאלה המאד פורמרית ולכן אני מאמינה שיכול להתאים גם לחסידים.
יש לו נסיון אדיר וכן המון המון ידע והבנה בנפש הבחורים. הוא פסיכולוג בהכשרתו.

• הוסף לסימניות
מתוך ניסיון אני יכול להעיד!!!!!!!!!!
עבדתי עם בחורים והיה לי כמה מקרים שהיו צריכים הכוונה וטיפול שלחו אותי לארגון "ברוב יועץ" שעוסק בדברים האלו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הם הפנו אותי להרב רוקח שמאוד חזק בתחום שלא רק שמקשיב ומכיל אותך שזה גם לעצמו חזק אלא גם פותר את הבעיה בס"ד שזה מאוד חשוב ,להרב רוקח יש ניסיון אדיר עם בחורים, בחיי יום יום הוא מסתובב ועובד עם בחורים כך שזה אחרת מאחד שלא מסתובב ועובד עם בחורים
בוגר כל סוגי הטיפול
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה