מדריך לאקסל

• הוסף לסימניות
ב"ה אישתי מצאה עבודה אלא שהם דורשים ידע באקסל ואין לה את זה ( זה לא קריטי אבל עדיף ידע ברמה הבסיסית) שאלתי היא האם יש למישהו מדריך לאקסל? או מאיפה אפשר להוריד מדריך כזה? תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
יש לי גישה לאינטרנט רק שהיא מעדיפה מדריכים ב pdf או בכל קובץ שניתן להדפיס כך יותר קל ונוח. אשמח אם יש למישהו
אבל בכל אופן תודה על העזרה המהירה

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא ניתן ללמוד אקסל ממדריכים בלבד, באקסל יש פונקציות בלי סוף.

הדרך היחידה היא לעבוד באקסל וכך ללמוד. אם יש שאלות לבדוק במדריכים או בעזרה כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
הנה

הורדתי פעם, יש עוד הרבה ברשת תעשה חיפוש

קבצים מצורפים

• מדריך אקסל.rar
    1.6 MB · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לציבור
לפני שישה שבועות כבר ביצענו הזמנה של ארון בגדים באתר שנקרא KIVO,
[רציתי לצרף קישור אבל כרגע האתר לא עובד אולי זמני אולי הלוואי טפלו בהם כבר.[
בקיצור שם מצאתי הכי בזול ארון שענה לצרכים שלנו, אופן התשלום היה בהעברה בנקאית בלבד- כבר מחשיד קצת אבל היה נראה מסודר והתכתבתי בווצאפ עם שירות הלקוחות שהם מגיעים להיכן שאנחנו גרים למשלוח והרכבה ולאחר שענו לי בחיוב, ביצעתי העברה.
חיכיתי מספר שבועות, ותיאמו לי סוף סוף יום , קיבלתי הודעהבזו הלשון: הי הארון יגיע ב07 ל09 בין 12 ל14 בצהריים.
מאז ועד עתה אין קול ואין עונה
את הארון לא קיבלתי
שיחת טלפון לא קיבלתי
מענה מהשירות לקוחות לא קיבלתי
פשוט התאיידו לחלוטין!
את הכסף אין לי איך להחזיר כי זה לא אשראי......
עברנו דירה ואני כבר כשבועיים בלי ארון !
אני מנסה ליצור איתם קשר בשירות לקוחות- ואין, פשוט כאילו לא קיימים
כבר הגשתי תלונה לרשות להגנת הצרכן
והזהרתי אותם שאני יפיץ עלייהם ברשתות.
ידע הציבור ויזהר לא להיכנס ולא להזמין באתר זה ולא בדומים לו, אם דורשים תשלום בהעברה או אם המחיר זול מדי.... עדיף לא להתעסק
[ויש לי הוכחות לכל מה שכתבתי]
שלום,

שאלתי בפורום איש את רעהו, אולי כאן אוכל לקבל מענה מקצועי יותר מבעלי ידע בתחום.

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

מה עם
סמארטקליק/פיפל/גיל דיגיטל? למישהו יש המלצה או דיס? הם נותנים מעטפת שלמה מאפס? מה סדר גודל העלות של דבר כזה כחבילה אחת? ושוב, האם עדיף לפנות לכל נותן שירות בנפרד בהנחה שיש לי ידע בסיסי בשביל להבין אם הוא מקצועי בתחומו?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

וגם הבנה בסיסית של העלויות השונות.

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים, לא אתר מבוסס תבנית גנרית אלא אתר מעוצב אישית לגמרי.
חולמים להגשים את עצמכם או להוציא לאור ספר? אתם יכולים ללכת בעקבות החלומות שלכם.
יש אנשים שלא מסוגלים או לא מתאימים לעסוק בעבודה רגילה, הם צריכים עיסוק של שליחות.
בימים אלה אני מוציאה לאור את ספרי השביעי או השמיני ברוך ה'.
ואני חושבת על התחנות שעברתי בדרך.
אני חושבת שהכל החל ברצון, רצון אמיתי מאוד להוציא לאור ספר אחד, עם תוכן וכריכה, אפילו שיהיה רק אצלי במדף.
רציתי ספר משלי.
אבל לא היו לי רעיונות לספר שאהיה שלמה איתו, עם העלילה שלו.
כן כתבתי ספרים אבל הם לא התאימו, כנראה.
וגם לפעמים לא היו לי רעיונות בכלל, ובטח לא אפשרות להגיע לקהל או לדעת קהל (כי לא היה לי אינטרנט).
וכמובן שלא היה לי ידע להפיק ספר, וגם לא כסף ואמון בעצמי, וגם רציתי שלימות, ואין כזה דבר.
אבל רציתי.
והתפללתי.
והשתדלתי
ונלחמתי
ואפילו התייאשתי, אבל לא יאוש של דכאון.
אלא המשכתי ממש להשתדל. מתוך יאוש.
אני חושבת, ולאחרונה גם שומעת מאנשים שמגשימים את עצמם, שזו הדרך הנכונה: תמיד להמשיך, להתקדם, אפילו עשיה קטנה.
היו לי תקופות, אחרי שראיתי הצלחה, שפתאום רציתי להצליח בסדר גודל ענק, והיה נראה לי שזה מה שיקרה ושאם אני יוצרת כולם צריכים להריע לי, להעריך, ולראות ולרכוש.
אבל המציאות הוכיחה לי שגם ספר אחד על המדף זה מה שצריך.
העיקר להשתדל, לרצות, להיאבק על הזכות הזו.
אני חושבת שיש לכל אחד ואחת מקום בעולם.
והמקום הזה - מדויק. והוא רק שלו.
זה יכול להיות מקום ענק או קטן.
זה לא משנה כי ממילא אף אחד לא רואה אותך, אלא רק אתה את עצמך, כך שאתה צריך לשאוף למצוא את המקום שלך.
אני ממש מרוצה מהמקום אליו הגעתי. אמנם אין קהל לספרי ואין רווחים, אבל זה המקום שלי. זה מה שמתאים לי.
ומצאתי דרכים שמתאימות לי, לשווק את החשיבה שלי.
ואני מרוצה מאוד ומעריכה את המקום אליו הגעתי ב"ה. כי לא התאימה לי דרך אחרת.
והסיכום של כל זה הוא שהחיים הם דרך.
ובדרך צריך ללמד את עצמנו להתגבר על מחסומים, והם ממש לא פשוטים.
אבל מה שחשוב זה להתגבר עליהם ולהתקדם.
ומה שהעולם קורא לזה הצלחה - זה שקר.
כי הצלחה זה להיות רגיל ולמצוא את אלוקי בתוכי.
לתת לעצמי להקשיב, וגם להעביר הלאה.
ואני באמת רוצה לומר שאני חושבת שכל אחד ואחת צריכים לתת לעצמם לשבור את המחסומים של בושה, פחד, הימנעות ועוד .. בקצב שלהם. ולהאמין בבורא יתברך שרוצה שנעשה מה שאפשר. אבל באמת.
לא מתוך גאווה, או ענווה או 'אני,' אלא כי יש לכולם איזו מעלה המובילה למסלול של שליחות טובה שמתאימה לכשורים מתוך הבנה שצריך להיטיב.
וכשאני מגיעה לשם, למקום בו אני מחפשת את עצמי, זה לא נרקיסיזם ולא גאווה, אלא זה מקום טוב. זה כמו להגיע לאותו אילן מהשיר של ט"ו בשבט ולראות שהאילן זה אני. למרות שכל השנים זלזלתי במי שאני, להבין שלמרות כל הפגמים וכל החסרונות, האדם בעצם אילן שלם.
אני מרוצה לחוש תחושה שזה - זה. הגעתי למקום.
למרות שהספרים שלי נותרו בצללים.
אני חושבת שמה שצריך זה להכיר בערך של עצמי ולהכיר בערך של הזולת.
ולתת לעצמי להתקדם.. להסכים לעצמי להצליח.
ולהצליח, לדעתי, זה בעיקר להתקדם למקום של חיים עם ביטחון ואמונה בה' לפי התורה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה