כללי מדריך- ליצירת חלון באינדיזין

• הוסף לסימניות
כבר נכתב בעבר, רק שבכל פעם עם קוד שונה וקצת מבולגן.

הקרדיט לטריק ל'שלמה', ול'ונתנו 10' שהסביר לי במשך שעות עד שתפסתי.

צפה בקובץ המצורף 127162

ייתכן והקוד מהקובץ ייתהפך בהדבקה

חפש
קוד:
(^.*?)( )

החלף
קוד:
$1 ~c

קבצים מצורפים

• יצירת חלון.pdf
    KB 185.1 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
סליחה על אי ההבנה אבל מה הכונה יצירת חלון?

• הוסף לסימניות
1. כדאי להגדיר בסגנון חיפוש והחלפה, את סגנון הפסקה.
2. אפשר לנקות את חלון הפסקה, על ידי חיפוש והחלפה של סימון "עוגן".
קוד:
~a
נ.ב. אמש במוצ"ש, רמי שרעבי אמר לי, שבמהלך ההרצאה שלו ב"פרוג" היה איזה תלמיד אחד שהראה כמה בעיות שיש ב"חלון" שהעלת בצורת תיבת עוקפת מלל.
משום מה החליטו שהאפשרות הכי נכונה היא, בחלון דרך כמה סגנונות של "אות פתיח".
אמרתי לו, שאשמח לשמוע על ה"בעיות". מה גם שבצורה של "אות פתיח" קשה מאוד אם בכלל, ליצור אות רגילה ורק המילה השנייה תהיה בבולד וגדולה, כמו: א פתיח

• הוסף לסימניות
גם אני לא נתקלתי בבעיות

תודה על הטיפ של ההסרת חלון.

• הוסף לסימניות
אפשר לשכלל את החלון: אם תשים את תיבת העוקף מלל כ"טקסט משנה" conditional text
אז בכיבוי העין של השכבה הנ"ל, החלון ייעלם בכל הטקטס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;775730:
קוד:
~a
נ.ב. אמש במוצ"ש, רמי שרעבי אמר לי, שבמהלך ההרצאה שלו ב"פרוג" היה איזה תלמיד אחד שהראה כמה בעיות שיש ב"חלון" שהעלת בצורת תיבת עוקפת מלל.
אמרתי לו, שאשמח לשמוע על ה"בעיות". מה גם שבצורה של "אות פתיח" קשה מאוד אם בכלל, ליצור אות רגילה ורק המילה השנייה תהיה בבולד וגדולה, כמו: א פתיח

פעם העלתי מדריך, עם גרפ קצת מסורבל ליצירת חלון באות פתיח.
מאז גם אני חזרתי בי. לחלון באוביקט מעוגן הרבה יותר יתרונות, והכי עקרי, המהירות והקלות.
של היצירה,ההחלה,והביטול לפסקה ספציפית.
נוסף לזה שאות פתיח מבוסס על עקיפת המערכת. על ידי יצירת סגנון אות זערורי, מה שלא תמיד עובד. נדמה לי בסי אס 5 כבר לא עובד.

מ"מ הנוסחה (^.+? ) או (^[^ ]+? )נראית לי יותר פשוטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;775744:
פעם העלתי מדריך, עם גרפ קצת מסורבל ליצירת חלון באות פתיח.
מאז גם אני חזרתי בי. לחלון באוביקט מעוגן הרבה יותר יתרונות, והכי עקרי, המהירות והקלות.
של היצירה,ההחלה,והביטול לפסקה ספציפית.
נוסף לזה שאות פתיח מבוסס על עקיפת המערכת. על ידי יצירת סגנון אות זערורי, מה שלא תמיד עובד. נדמה לי בסי אס 5 כבר לא עובד.

:)

אות פתיח אמורה לעבוד בכל גרסת תכנה, רק שזה שלא תמיד יוצא כמו שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;775751:
:)

אות פתיח אמורה לעבוד בכל גרסת תכנה, רק שזה שלא תמיד יוצא כמו שאתה רוצה.

מה שלא עבד אינו האות פתיח אלא היכולת לכפות את התוכנה שלא למתוח את המילה על כל הרווח, על ידי סגנון כמעט בגודל אפס.

• הוסף לסימניות
צודק!
אם יש פסקה של שורה אחת. ואני רוצה להחיל על הפסקה רק את התכונה של מילה גדולה וכו', אז דרך "אות פתיח" תהיה לי התנגשות של מרווח בין הפסקה של השורה האחת, לפסקה השנייה).
נסה לתת רק על פסקה באורך שורה, את אותן ההגדרות שיש בסגנון פתיח, ללא מילת פתיח. בצורה ידנית וכמעט שלא תוכל לתת את אותו גדול המילה כמו של המתיחה ב"אות פתיח".
מקווה שהסברתי את עצמי ברור.

• הוסף לסימניות
לא יודע למה עירבת אותי בסיפור ;)
אולי עקיצה על זה שלא היה לי זמן לעזור?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בבעיות בחלון ב CS5, ואחרי שיצרתי את הקוד והגדרתי לו שיחול רק על סגנון טקסט רץ, שמרתי את הגרפ ואני מריצה את זה בשניה בדיוק. זה עובד יופי בלי בעיות בכלל אפילו שמילה ראשונה אצלי שונה משאר הפקסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;776351:
לא יודע למה עירבת אותי בסיפור ;)
אולי עקיצה על זה שלא היה לי זמן לעזור?

למה...?
שאני אספר כמה זמן אני מטריד אותך בנוגע לזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;775730:
קוד:
~a

החסרון באובייקט מעוגן הוא באינדיזיין CS6 ומעלה, יש איזה באג שמתנגש ביישור הדו צידי, ואז יש לך אפשרות או לוותר על היישור או לוותר על דחיית הטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה