מדריך למידול דג

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Zbrush tutorial Iris Ogli.png
    Zbrush tutorial Iris Ogli.png
    KB 59 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גדול!

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה
הרי אם מישהו מעלה לפה קישור ליוטיוב הנטפריסטים גם רוצים לראות, ואז אמור להספיק שמישהו אחד שולח בקשה לבדיקה, כדי שכל הבאים אחריו יוכלו לראות את זה מיידית. האם כשאני נכנס ונטפרי טוען שהסרטון עוד לא נבדק, באמת אף נטפריסט עוד לא צפה בזה? או שהם רוצים לעשות כסף ולגבות כסף מכל משתמש בנפרד?

• הוסף לסימניות
למצוא את נמו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלדן 10;n4927731:
אני רק שאלה
הרי אם מישהו מעלה לפה קישור ליוטיוב הנטפריסטים גם רוצים לראות, ואז אמור להספיק שמישהו אחד שולח בקשה לבדיקה, כדי שכל הבאים אחריו יוכלו לראות את זה מיידית. האם כשאני נכנס ונטפרי טוען שהסרטון עוד לא נבדק, באמת אף נטפריסט עוד לא צפה בזה? או שהם רוצים לעשות כסף ולגבות כסף מכל משתמש בנפרד?

למה?
מלא פעמים כבר פתחתי סרטנים מיוטיוב שנבדקו כבר?
ובכלל- איזה כסף הם עושים בדיוק ממך?!
אם הם צריכים את הכסף שלך - הם היו לוקחים ממך יותר מה15 ש"ח של התשלום החודשי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;n4929044:
למה?
מלא פעמים כבר פתחתי סרטנים מיוטיוב שנבדקו כבר?
ובכלל- איזה כסף הם עושים בדיוק ממך?!
אם הם צריכים את הכסף שלך - הם היו לוקחים ממך יותר מה15 ש"ח של התשלום החודשי...

גם אני פתחתי כבר המון פעמים סרטונים שכבר נשלח בקשה לגביהם ע"י אנשים אחרים.
שאלתי לגבי פרוג שכידוע הוא פורום תוסס חיים אז לא נראה לי שאני הנטפריסט הראשון שרוצה לצפות בסרטון.
ולגבי השאלה השניה, גם אני לא ידעתי עד שהתחברתי אליהם, כל בקשה לבדיקה אמורה להיות מנוקדת על ידיך בניקוד שבעיקרון מסמן את הקדימות של הבדיקה. והנקודות האלו עולות כסף.

• הוסף לסימניות
תיקון טעות...
אני חייב התנצלות בפני נטפרי על שחשדתי בהם בדבר מאוס כ"כ כמו תאות בצע.:(
השניה בדקתי וראיתי שהסרטון אכן פתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה