כללי מדריך לעיצוב כריכה

• הוסף לסימניות
עשיתי סיור מקיף בכריכיות ובדפוסים הגדולים בארץ, כתבתי בס"ד סיכום מסודר על כל נושא הכריכות, תוכלו לקרוא בקישור
http://yo-w.co.il/יוחנן---כתבות.html
תודה ליוסי הורביץ המפיק מספר 1 (מדהים לראות מקרוב את היקף הפעילות שלו, הידע השליטה וההתמצאות בכל התחום. איך שבן אדם צריך לדעת וללמוד את המקצוע שהוא עוסק בו עד הסוף ולא לחפף) על הסיוע, ההכוונה והסבלנות.
יהיו בעז"ה עוד כתבות בהמשך

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש לא עוד אחד.
הדרכה מושקעת וראשונית...
כל ההדרכות האחרות הם עתיקות יומין, ואינן מתייחסות למשל לפויל שקוף וכו'.
שאפו.

מה שכן הייתי מוסיף אולי הדרכה מעשית + דוגמאות. ס"מ מעוקבים, והסברים על סוג הלכה הסלקטיבית (עם הבלטה בלי וכו')

• הוסף לסימניות
תודה ליוסי הורביץ המפיק מספר 1 (מדהים לראות מקרוב את היקף הפעילות שלו, הידע השליטה וההתמצאות בכל התחום. איך שבן אדם צריך לדעת וללמוד את המקצוע שהוא עוסק בו עד הסוף ולא לחפף) על הסיוע, ההכוונה והסבלנות.
יהיו בעז"ה עוד כתבות בהמשך[/QUOTE]
אם כבר יוסי הורביץ..
אמא שלו לימדה אותי הבאה לדפוס, אחת האלופות!!
בזכותה לא חששתי לעצב ולעמד ספר עוד כשהייתי תלמידה..

ותודה על הכתבה!
מושלם!

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש לא עוד אחד.
הדרכה מושקעת וראשונית...
כל ההדרכות האחרות הם עתיקות יומין, ואינן מתייחסות למשל לפויל שקוף וכו'.
שאפו.

מה שכן הייתי מוסיף אולי הדרכה מעשית + דוגמאות. ס"מ מעוקבים, והסברים על סוג הלכה הסלקטיבית (עם הבלטה בלי וכו')

תודה מוטי, התייחסתי ללכה סלקטיבית עם הבלטה (פויל דיגיטלי) כאן, בעזרת השם יהיו עוד כמה כתבות בהמשך.

אם כבר יוסי הורביץ..
אמא שלו לימדה אותי הבאה לדפוס, אחת האלופות!!
בזכותה לא חששתי לעצב ולעמד ספר עוד כשהייתי תלמידה..

ותודה על הכתבה!
מושלם!

אמא שלו מעבירה קורסים כבר הרבה מאד שנים, הסיור הזה מוסיף המון, אינה דומה שמיעה לראיה.

• הוסף לסימניות
חבל, חסום........

• הוסף לסימניות
איזו חסימה?

• הוסף לסימניות
הדרכה מעשית לגבי הפויל וכו' התכוונתי.
לדעתי היא לא מדוייקת טיפונת.
הפויל הדיגיטלי לא חייב להיות מורגש... ישנם פוילים דיגיטליים לא מוגבהים, מה שכן ה"סקודיקס" הוא פויל דיגיטלי מוגבה ויוקרתי.
דבר נוסף הלכה הסלקטיבית יכולה להיות מורגשת אם תתבצע הבלטה במיקום הפויל (כך גם ההטבעות המוגבהות). ולגבי זה חסר קצת הסבר.

• הוסף לסימניות
כשכתבתי פויל דיגיטלי התכוונתי לסקודיקס, ולכה סלקטיבית רגילה היא לא מוגבהת, כנראה שטעיתי בהגדרה, אבדוק שוב.
הרעיון לשלב עם לכה סלקטיבית והבלטה הוא אלתור מעניין, אני מניח שהוא לא מצליח לפעמים במבחן התוצאה במקרים של אי דיוק על הסנטימטר וגם במקרה שזה מדויק הלכה הסלקטיבית הרגילה פחות מבריקה, בכל מקרה אכתוב גם אותו.
נשמח לשמוע ממך רעיונות נוספים (יש לך הרבה יותר ניסיון ממני בכל התחומים)

• הוסף לסימניות
אמא שלו מעבירה קורסים כבר הרבה מאד שנים, הסיור הזה מוסיף המון, אינה דומה שמיעה לראיה.[/QUOTE]

ברור, בסוף הקורס היא גם עושה סיור..

• הוסף לסימניות
אמא שלו מעבירה קורסים כבר הרבה מאד שנים, הסיור הזה מוסיף המון, אינה דומה שמיעה לראיה.

ברור, בסוף הקורס היא גם עושה סיור..[/QUOTE]

אני יודע, התכוונתי לחזק את דבריך.
אני חושב שהסיור הזה אמור להיות מרכיב יסודי בכל סילבוס של לימודי עיצוב ועימוד

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאד וחשוב לכל מי שעוסק בתחום!!!
בהצלחה!!!
(נתיב פתחו את החסימה בלי בעיות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה