כללי מדריך לעצוב

• הוסף לסימניות
אני מלמדת בנות בפרטי תוכנות Adobe וגם קצת עיצוב, על דעת הידע שלי,
יש למישהו אולי איזה מדריך מסודר לעיצוב כדי שאני יהיה יותר בטוח עם עצמי?
תודה

• הוסף לסימניות
בשבילי זה סגור
אולי יש לכם עוד רעיון בשבילי?
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי להיות מורה לעיצוב זו עבודה מורכבת דווקא בגלל שאין חומר כתוב ובאמת המורה צריכה לעבוד קשה יותר ממורה אחרת שקונה ספר לימוד ומלמדת מתוכו.
בקיצור - אין קיצורי דרך - כל שיעור להכין נושא עיצובי אחר ולסכם אותו על פי היידע שלך (כשהרשת יכולה להיות לעזר אבל לא כתחליף...).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קבלתי מחבר סרטונים באנגלית על פוטושופ אילוסטריטר ואינדיזיין

הם מועילים מאוד, אבל לא יודע כמה זה חוקי... אם מעניין אף שזה באנגלית אולי תוכלו לקנות.

• הוסף לסימניות
ויסמן, נראה לי שמומלץ לפתוח את האתר הזה, הוא טוב מאד! אני נהנית ממנו!
וחסיד, אפשר אולי קישור לקטע על עיצוב שם? אני לא מצאתי!
וכתיבה נכונה, מה הם הסרטונים? מלמדים על טיפים בתוכנה?

• הוסף לסימניות
הסרטונים הם מתוכנת לימודים LYNDA
ואכן יש בה כל היסודות וגם הרבה טיפים אבל מו שכתבתי זה באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;504770:
הסרטונים הם מתוכנת לימודים LYNDA
ואכן יש בה כל היסודות וגם הרבה טיפים אבל מו שכתבתי זה באנגלית
אולי אתם יכולים לשלוח לי את הסרטונים באימייל שלי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה