מדריך לקורג PA900

• הוסף לסימניות
יש למישהו?
אפילו משהו בסיסי ביותר

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מוזיקטון
הם לא מוכרים חוברת הסברה בשום אופן אלא רק נותנים אותה ללקוחות שקונים שם.
ואסור באיסור גמור, לדבריה, להשאיל או לצלם אותה.
(לצלם אני מבינה, אבל להשאיל?? צריך שאלת רב)

כך שבכל מקרה אני עומדת באותה משבצת ומחפשת עזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;2013135:
דיברתי עם מוזיקטון
הם לא מוכרים חוברת הסברה בשום אופן אלא רק נותנים אותה ללקוחות שקונים שם.
ואסור באיסור גמור, לדבריה, להשאיל או לצלם אותה.
(לצלם אני מבינה, אבל להשאיל?? צריך שאלת רב)

כך שבכל מקרה אני עומדת באותה משבצת ומחפשת עזרה.

רק להרגיע...
אני קניתי אצל מוזיקטון דגם אחר, וקיבלתי חוברת הסבר, זה אמנם חוברת טובה אבל היא לא מקיפה הרבה דברים, כמו בניית מקצבים, סאונדים ועוד, אני לא יודע לגבי רמת ההסבר על pa900, אבל החוברת שלי (pa 50/500 ) לא מאוד קידמה, זה נחמד למתחילים, אבל ממילא יש הרבה ללמוד לבד.
המלצה שלי, לקחת את החוברת המקורית וללמוד כל פעם נושא אחד, מלמעלה, למרות שלא שולטים בשפה, יש איורים, צריך פשוט לעבוד לאט ובסבלנות...

.ב. אין במה שכתבתי כוונה נגד מוזיקטון, שבאמת נותנים שרות טוב ומחיר טוב...

• הוסף לסימניות
חוברת מקורית יש כשקונים אורגנית מקורית...
קניתי מיד 2 ואין לי שום חוברת. לא באנגלית ולא בעברית.
וכיון שעברתי לקורג אחרי שנים ארוכות שהייתי עם ימהה, אני צריכה ללמוד מההתחלה והבסיס ממש. זה ממש אחר לגמרי!
בכל מקרה, לא ברור לי איך מסתובבים סביבי עשרות אנשים עם קורג אבל לאף אחד אין מדריך.

• הוסף לסימניות
טוב נראה לי שאם יהיה ביקוש אז אני אפתח קורס ללימודי קורג... כשקניתי את הקורג הקודם שלי הפנו אותי בסמט למישהו שלימד אותי בתשלום לפי שעה. אז אולי אני יכול גם לעשות את זה.
בכ"א החוברת לא מוסיפה הרבה, היא רק על איך לנגן לא איך לבנות ולתכנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;2014549:
חוברת מקורית יש כשקונים אורגנית מקורית...
קניתי מיד 2 ואין לי שום חוברת. לא באנגלית ולא בעברית.
וכיון שעברתי לקורג אחרי שנים ארוכות שהייתי עם ימהה, אני צריכה ללמוד מההתחלה והבסיס ממש. זה ממש אחר לגמרי!
בכל מקרה, לא ברור לי איך מסתובבים סביבי עשרות אנשים עם קורג אבל לאף אחד אין מדריך.

יש באתר של קורג הורדה חינם של המדריך, הנה קישור
http://www.korg.com/us/support/download/manual/0/89/1968/

במדריך שלי לpa50 מופיע הדרכה על הכל, מרמת ההפעלה הפשוטה, ועד לבנות מקצבים וסאונדים, בpa600 אני יודע שיש מדריך מקוצר,ומדריך מפורט יותר של 400 עמודים בערך, אני לא יודע לגבי הpa900, בכל מקרה, אפשר להוריד הכל באינטרנט בpdf בחינם.

הנה קישור נוסף באתר, למדריך המקוצר והמלא
http://www.korg.com/us/support/download/product/0/89/

• הוסף לסימניות
מישהו מצליח להוריד מהקישורים הנ"ל את המדריך?
פתחתי את האתר בנתיב אבל הכתובת הספציפית הזו חסומה והם כותבים שהיא לא חוקית או שהאתר לא זמין זמנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה