אם שילמת מסכרגע בוטלה האפשרות של אימות אם כרטיס אשראי האם יש אפשרות איך שהוא לעקוף את זה
אני מנסה להגיש מענק עבודה וללא הצלחה
תודה
אז תבדוק בטלפוןלא מגיע לי הקוד למייל..................................
לא שלי, אפשר לשלוח קישור לא יודע אם יש בעי' עם זכויות יוצרים.@יהודה מילר זה מדריך שאתה הכנת עם זכויות יוצרים? או שזה מוכן מהלשכה / מס הכנסה וכו'?
במילים אחרות, אני יכולה לשלוח ללקוחות שלי?
במקום לבזבז בממוצע 30-40 דקות בטלפון עם כל לקוח שרוצה להירשם לאזור האישי בפעם הראשונה
אודה מאד לתשובתך!
יש איזה שינוי קל באתר בימים האחרוניםלא שלי, אפשר לשלוח קישור לא יודע אם יש בעי' עם זכויות יוצרים.
זה של משרד החקלאות.
מתכנן לרשום מדריך קצר גם לרישום לאיזור האישי וגם להגשת בקשה למענקים ואפרסם אי"ה כשיהי' מוכן
מה זה אומר? המעסיק אמור להפריש את הפנסיה של דצמבר לפני סוף החודש?מכיוון שחישוב מס הכנסה מבוצע בצורה שנתית, עובד שמעסיקו לא יעביר את ההפרשות לביטוח הפנסיוני לפני סוף שנת המס, לא יוכל ליהנות מהטבת "זיכוי ממס" הניתנת באותה שנה, ועשוי לשלם מס גבוה מזה שהיה אמור לשלם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //