כללי מדריך לרכישת מנוי בשאטרסטוק

• הוסף לסימניות
אשמח את תוכלו להדריך אותי בנבכי האתר. אני מלאה ברסיסי מידע אבל רוצה לתייק הכל מסודר בראש.
  1. כיצד עושים מנוי?
  2. מה לגבי הבטיחות בהזנת אשראי?
  3. האם מנוי חודשי מאלץ אותי להוריד בכל יום מס' תמונות קבוע?
    האם ניתן להשלים מיום קודם?
  4. מה לגבי ימי שישי, שבת, ערבי חג, וחג?
  5. אלו אפשרויות מקנה לי רכישת המנוי, האם שימוש לאלתר או לזמן מוגבל?
  6. האם לאחר רכישת התמונה אוכל להשתמש בה לכול צורך שהוא? פרסום? אתרים? פייסבוק? וכדו', או שהמחירמשתנה עפ"י יעוד השימוש?
  7. האם מומלץ לעשות מנוי באתרים אחרים, זולים יותר, אם אפשרות של הורדת מס' תמונות רב יותר או שהשאטרסטוק מקצועי יותר מן היתר?
אני יודעת שהנושא טחון כבר, אבל אני חיפשתי בפורום מידע ומצאתי חלקיקי מידע פה ושם לא מסודרים.
אשמח מאד(!) לקבל תגובה למען הכלל והפרט. תודה!

• הוסף לסימניות
1. בוחרים בתקופת מנוי הכי משתלמת חודש/3חודשים /חצי שנה כלל שזמן המנוי יותר גדול יש הנחה במחיר.

2. התר מאובטח

3. כן 25 תמונת ליום ואין אפשרות להשלים מיום קודם

4 המנוי מתחיל מהשעה בה שילמתם על המוני לכן רצוי לחשב שיתאים גם לימי שישי ומוצאי שבת

5. שימוש לאלתר אם כי צריך לעשהשתמש שימוש ראשוני תוך שש חדשים מיום הורדת התמונה

6. תמונות עם רישיון רגיל אפשר להשתמש בכל מקום וכל צורך התמונות עם רישיון Editorial שאינו לשימוש מסחרי

7 תלוי לכמות התמונת שאתם צריכים ליום יתכן ששאטרסטוק זול לעומת אתרים אחרים אבל יש להם מגבלות של 25 תמונת ליום שאם לא נוצלו כל הסכום של תהמונת זה לא נשמר ליום אחר

• הוסף לסימניות
8. אל תקנה בלי הנחה של 15-20%

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין רשיון רגיל למשופר?
ומה עושים אם צריכים בערך תמונה לשבוע לפעמים אפילו פחות?
האם יש חבילות אטרקטביות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1368765:
8. אל תקנה בלי הנחה של 15-20%

איך עושים את זה?

אני רצה לרכוש את החבילה של רישיון רגיל 5 תמונות ב- 50$....
הרישיון ארוך ומפרך! וגם גוגל מעייף בתרגומו, יש משהו שחשוב לדעת?
התמונות לצורך פייסבוק.
האם המנוי מתעדכן אוטומטית לאחר סיומו ויש צורך לבקש ביטול?
האם יש עוד משהו שעלי לדעת ואיני יודעת לשאול עליו????? תודה, ושנה טובה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה