מדריך מוצלח לעבודה עם גיט בויזואל קוד

• הוסף לסימניות
אני מתחילה לעבוד כרגע על פרויקט באנגולר שמתנהל דרך גיט(לא גיט האב),
מחפשת מדריך מוצלח שמסביר בצורה ענינית וברורה על צורת העבודה עם גיט דרך Visual Studio Code.

• הוסף לסימניות
מחפשת מדריך מוצלח שמסביר בצורה ענינית וברורה על צורת העבודה עם גיט דרך Visual Studio Code.
מה מיוחד בויז'ואל סטודיו קוד?
עם גיט עובדים דרך הטרמינל (CMD, BASH, GIT BASH) - אפשר כמובן לפתוח integrated terminal בתוך VSCOD
לויז'ואל סטודיו קוד יש תוספים שמקלים קצת (ממש קצת) על העבודה עם גיט.

• הוסף לסימניות
לא מחפשת משהו שמיוחד דוקא לVSCODE, למרות שאשמח גם ללמוד על התוספים שלו.
בכל אופן, אני עובדת עם integrated terminal אבל מחפשת משהו שיסביר על השימוש עצמו, על הפקודות שצריך לכתוב בטרמינל, התמודדות עם קונפליקטים וכו'.
אני מתחילה בעבודתי עם GIT, עד עכשיו עבדתי על כלי שונה.

• הוסף לסימניות
את מחפשת מדריך דוקא בעברית?
כי אם לא - יש את האתר של git documentation
אולי קצת ארוך ומיגע, אבל לטעמי מסביר מעולה ויסודי
גם כיום כשיש לי מיומנות גבוהה מאד בגיט - יוצא לי להיכנס לשם מדי פעם לבדוק אפשרויות של פקודה מסוימת וכו'
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לVS code יש ממשק גרפי בשביל git, אבל אין כמו לעבוד עם הcmd.
(אם את רוצה עוד הסבר - בשמחה.)
Screenshot from 2020-01-25 21-17-33.png

• הוסף לסימניות
אם כבר החלטת לעבוד עם vscode תסתכלי על התוסף הזה שעשוי לעזור לך המון

בלי שום קשר כדאי להכיר גיט דרך הטרמינל

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לעשות ביצוע תשלום לgithub copilot
משהו שעשה ויוכל לעזור לי תודה

• הוסף לסימניות
את עובדת לבד או בצוות? יש הבדלים

העיקרון המנחה
כשיש לך קבצים שאת רוצה שהם יכנסו לשמירה של הגיט את צריכה להוסיף אותם זה נקרא git add
לאחר מכאן כשאת עושה שינויים בקובץ ואת רוצה לשמור את השינויים בגיט את עושה commit
שלב 3 זה גיט פוש העלאה לענן,
בכל מקום עבודה יש דרכים שונות לעבוד אם גיט
יש כאלו שעובדים על בראנץ אחד ואז יש מלא קונפליקטים וצריך למרגג.
לדעתי הכי טוב שכל מתכנת פותח לו בראנץ נפרד שהוא עובד עליו
ואחרי שהוא מסיים ממזגים אותו לבראנץ הראשי
אם הברנאץ הראשי כבר התקדם כי מישהו אחר כבר העלה לשם קוד
עושים פעולה שנקראת ריבייס מהראשי לבראנץ שלך ופותרים קונפליקטים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון יש לך את אלו:

בנוסף, את יכולה בשמחה לשאול אותי כל שאלה שתהיה לך

(ייתכן שאוציא בקרוב מדריך- אשלח לך בשמחה)

לוגו עברית.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה