- הוסף לסימניות
מה הכוונה להתעקש ולאיים? מה אמרתם להם?להתעקש ולאיים בסוף זה עובד
גם על דיירקט- מנסיון!
מה הכוונה להתעקש ולאיים? מה אמרתם להם?להתעקש ולאיים בסוף זה עובד
גם על דיירקט- מנסיון!
לא צריך להתעקש, אם הבנק לא נותן פונים לישראכרט ואומרים שרוצים כרטיס בלי עמלות אחרת תקח כרטיס מיש חסד או כן מועדון לקוחות אחר.מה הכוונה להתעקש ולאיים? מה אמרתם להם?
הדיון הוא על דיירקט בנקאילא צריך להתעקש, אם הבנק לא נותן פונים לישראכרט ואומרים שרוצים כרטיס בלי עמלות אחרת תקח כרטיס מיש חסד או כן מועדון לקוחות אחר.
מאשרים כמעט ב 100%
במקסימום אם אתה חשבון סטודנט אתה יכול לבטל ולהזמין חדשהדיון הוא על דיירקט בנקאי
אין לזה תחליף
יש למישהו תשובה על זה?הדיון הוא על דיירקט בנקאי
אין לזה תחליף
15 לכרטיס??יש למישהו תשובה על זה?
אמרו לי בבנק שאין להם אפשרות לבטל עמלה על דיירקט (15 כפול שני כרטיסים בחודש)
מישהו הצליח לבטל את העמלה על זה ב'מזרחי'?
לגמרי נכון.לא תמיד צריך להטרטר בטלפונים מבנק לבנק, אני ביקשתי מהבנק שלי פטור מעמלות כי אני לא רוצה לשלם סתם כסף ואישרו לי ברגע לשנה!
מומלץ לבדוק גם שחברת האשראי לא גובה תשלום חודשי, ואם כן-פשוט להתקשר ולבקש לבטל את העמלות.
כנראה הם עובדים בשיטת "מצליח"...
בכתבה הזו כתוב שעובדי הוראה מלמדים זכאים לפטור מלא או חלקי מעמלות.לתועלת הרבים עשוי לחדש משהו
![]()
איך לחסוך מאות שקלים בשנה: המדריך המלא לצמצום עמלות - JDN
רבים מאתנו משלמים עמלות רבות לבנק מדי חודש. לא מעט סבורים כי לא ניתן לשנות את רוע הגזירה או שאינם מודעים להצטברות הסכומים לאורך חודשים ושנים. כך תוכלו בקלות יחסית להפחית דרמטית את תשלומי העמלות לבנקים | כל הפרטיםwww.jdn.co.il
בקה''ש ופנסיה אם אתה תחת סוכן אז זה ממש לא עוזר, בחברה אומרים לך שזה רק דרך הסוכן אפ' באיום שאני עובר, אז מה כן ניתן לעשותיפה מאוד!
כך אני גם פועל.
תהליך דומה ממש ניתן לעשות בעוד תחומים כגון:
דמי ניהול בקה''ש / קופ''ג ופנסיה.
דמי כ''א
חברת גז
ליווי כלכלי..
דמי שכירות
משכנתא
ריבית על הלוואות (יתר מומלץ לא להזדקק להן בכלל!)
דמי מנוי לעיתון / מגזין
וכו' כו'
ואם תעבור לחברה מתחרה?בקה''ש ופנסיה אם אתה תחת סוכן אז זה ממש לא עוזר, בחברה אומרים לך שזה רק דרך הסוכן אפ' באיום שאני עובר, אז מה כן ניתן לעשות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים