כללי מדריך שיפור תמונה באמצעות אפקטים של צבע ותאורה - פשוט ומקסים

• הוסף לסימניות
נישמח אם מישהו יעלה לחסומים...

• הוסף לסימניות
טעות

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי את המדריך.
אבל לפי התמונה, חוץ מהוספת התאורה לפנס הם רק הרסו את התמונה.
כל התמונה בערפל, וכל השחורים הפכו לכחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1086874:
אני לא ראיתי את המדריך.
אבל לפי התמונה, חוץ מהוספת התאורה לפנס הם רק הרסו את התמונה.
כל התמונה בערפל, וכל השחורים הפכו לכחול.

בעיבוד הזה יש שני אפקטים מרכזיים, הראשון הוא הגרדיאן מאפ בפוטושופ, שהוא בעצם ממפה מחדש את הצבעים הכהים והבהירים, במקרה הזה הוא מיפה את השחור לכחול כהה ואת הבהיר ליותר אפור מה שנותן קצת תחושה של ערפל הכוונה שלו כמובן זה לעשות תמונה עם לוק יותר אומנותי שכמובן.. תלוי בטעם אישי של כל אחד ואחד, אבל הטכניקה הזו <שבעצם עושה את מה שנקרא "אפקט אינסטגרם"> משתמשים בה הרבה כדי להתאים צבעים של אובייקט מושתל בסביבה שונה.

האפקט השני נקרא לאנס פלייר, והוא בעצם כל האורות והנצנוצים האלו שלפעמים מגזימים יותר מדי בהם, אבל לפעמים הם נורא אפקטיביים. במדריך הוא מראה רק איך לשים אותם על מצב סקרין ולהיפטר מהשחור, אבל מי שרוצה לדעת יותר על לאנס פלייר ולעשות עיצובים בעצמו אני ממליץ מאד על הפלאג אין הזה שהשימוש בו מאד נפוץ בתעשייה
https://www.videocopilot.net/products/opticalflares/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1086951:
אם אני לא טועה, מדובר בפלאגין לאפטר.

זה נכון, אבל משתמשים בו כדי לרנדר פלייר מקצועי ובזכות הסנכרון של תוכנות אדובי אפשר פשוט להעתיק אותו קופי פייסט ישר לפוטושופ <אם אני לא טועה יש להם שם כלי פשוט שמעתיק את הפלייר לקליפבורד>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה