כללי מדריך – עיצוב דף גלריה עם הצללה מגניבה

• הוסף לסימניות
היי חברים,
אתם מוזמנים ליהנות ממדריך – עיצוב דף גלריה עם הצללה מגניבה שיעזור לכם להציג את העבודות שלכם בצורה יותר מושכת ומקצועית.
אם אתם לא יצאתם לטבע בפסח שמכונה גם חג האביב אתם יכולים ליהנות מסרטון מדהים לכבוד חג האביב .

לכל מי שמצא או יותר נכון איבד את המקום העבודה שלנו ומרגיש קצת יותר מדי חירות, אתם מוזמנים להציץ ב14 קורות חיים מעוצבים – שיוציאו אתכם מחירות לעבדות

כדי לקבל את המידע לפני כולם יש להיכנס לקישור הבא ולהשאיר מייל בלבד

• הוסף לסימניות
סגור ברימון הרמטי/שמור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;556862:
סגור ברימון הרמטי/שמור

תודה על העדכון התופעה מוכרת. צריך לבקש פתיחה פרטנית

• הוסף לסימניות
אם זה קישור VIMEO הם לא יפתחו.

• הוסף לסימניות
תודה CUBES. באמת יצא לי לתהות מה הדרך הקלה להגיע להצללה כזו, אז פתרת לי את התהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;556958:
תודה CUBES. באמת יצא לי לתהות מה הדרך הקלה להגיע להצללה כזו, אז פתרת לי את התהיה.

שמח לשמוע

אשמח לקבל פידבק ממך גם בבלוג =]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה