שואב שוטף מדריכים וטיפים לשואב שוטף Dreame H12 Dual

כל השאלה אם זה חדש ומעולם לא הוציא מים או שהיה בשימוש והתקלקל, כי גם לי הגיע מכשיר חדש תקול שלא הוציא מים והתייאשתי משירות הלקוחות אחרי שאמרו לי לשים את זה בנקודת תיקון במזרח ירושלים... למזלי בן משפחתי לא התייאש ונכנס לעמוד האינסטגרם שלהם או רשת חברתית אחרת וכתב תגובות על הפוסטים שלהם שהשירות לקוחות מזעזע, תוך 5 דקות קיבל הודעה בפרטי והפנה אותם אלי, אחרי יום אספו לי מהבית את המכשיר התקול ואחרי פחות משבוע הביאו לי מכשיר משודרג וטוב. כנראה שתגובות ברשתות חברתיות מלחיצות אותם...
החליפו לך למכשיר מדגם אחר או לאותו מכשיר רק חדש?

קיבלתי זכאות בחינם לדרימי 12 דגם: H12S AE - האם משתלם לקחת אותו כי נראה פה מהשרשור שהוא רק עושה בעיות. או להוסיף 900 שח ולקנות את הH14
או של אירוקה ולהוסיף 645 ש"ח
שואב אבק ושוטף רצפות נטען חכם EUREKA (NEW 480) דגם: NEW480BL
מישהו יש המלצות? יעזור מאוד מאוד

קיבלתי זכאות בחינם לדרימי 12 דגם: H12S AE - האם משתלם לקחת אותו כי נראה פה מהשרשור שהוא רק עושה בעיות. או להוסיף 900 שח ולקנות את הH14
אני באופן אישי בכלל לא ממליץ על H12-מניסיון, לכאור עדיף להוסיף כסף ולהשתדרג,
ואולי עדיף כבר להוסיף לטינקו ולא לדרימי בכלל גם לא 14, אבל אין לי ניסיון עם זה

דרימי 12 לא ממליצה מניסיון
שווה להוסיף לדרימי 14 מניסיון
את הדגמים האחרים לא מכירה

להוסיף ל 14 או ל 14PRO

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה