גוגל עובד שעות נוספות גם כדי לתרגם כל טקסט בעולם...
לא מאה אחוז, אבל מאד עוזר.
זה תרגום המדריך שהעלתה חסידה.
כיצד לדמות פרקטלים ב-Photoshop
11 אוקטובר ב אפקטים ידי גוזמן אלווארו
ראית פעם את התמונות האלה פרקטלית מצטיינים עם המון מערבולות צבעים? חלק מאלה היו לבנות לדמות פרקטלים או צורות חוזר, שבו כל צורה היא חלק מופחת של השלם, אחרים היו לבנות מתמטית. במדריך זה, ניצור עיצוב מסוגנן פרקטלית רק באמצעות פוטושופ.
מחבר: גוזמן אלווארו
אני אלווארו גוזמן מ בוליביה, יזם אינטרנט מעצב גרפי. עבור עיצוב אותי דיגיטלית היא צורה של אמנות מודרנית, אשר מאפשר לי לבחון טכניקות חדשניות, ועוזרת להעביר מסר ברור לעבודה public.My מכסה הפרסום, התמונה הארגונית, עיצוב דפוס, עיצוב אזורים האינטרנט. אני כרגע צוות עיצוב מנהיג SouthMakers. ואתה יכול למצוא אותי על ציוץ alvarocker @.
סופי תצוגה מקדימה
בוא תסתכל על התמונה נהיה יוצר. רוצה גישה לקבצים PSD מלא עותקים להורדה של כל הדרכה, כולל זה? הצטרף PSDTUTS PLUS רק $ 9/month. אתה יכול להציג את התצוגה המקדימה של התמונה הסופית מתחת או להציג גירסה גדולה יותר כאן.
מדריך וידאו
עורך וידאו שלנו גאווין סטיל יצרה סדרה של הדרכות וידאו מחמאה זו התמונה + הטקסט הדרכה.
שלב 1
ויקיפדיה להגדיר פרקטלים כמו "צורה גיאומטרית מחוספס או מקוטעת כי ניתן לפצל חלקים, שכל אחד מהם (לפחות בקירוב) העתק בגודל מופחתת של הכלל." ישנן דרכים רבות ליצור פרקטלים, רוב כרוך בנוסחאות מתמטיות מורכבות, או תוכנות פרקטלית, כמו Apohpysis למשל, אבל עם הישן והטוב פוטושופ שלנו אנו יכולים לדמות את אופן הפעולה פרקטלים באמצעות הצורות חוזר ומספר קיצורי מקשים שימושיים.
אז, בוא לקבל את זה התחיל. ראשית נתחיל עם 1600 פיקסלים על ידי מסמך פיקסלים 1200, זה ענק כי אני מתכננת להשתמש בה כרקע לשולחן העבודה. לאחר מכן, להציג את הסרגל (Command + R) ולשנות את יחידת אחוזים. עכשיו, לצייר שני מדריכים, אחד אופקי ו אנכי אחרים, ומניחים אותם באמצע המסמך. לאחר מכן, באמצעות מילוי Gradient Tool, לצייר גרדיאנט רדיאלי (# 095261 - # 000000), אשר אמור להיות דומה התמונה למטה.
שלב 2
עכשיו, הנה הצורה היחידה תוכל לצייר: עיגול, כן אני לא צוחק, הכל מתחיל מחוג אחד. צייר את זה באמצעות כלי אליפסה, החזק את מקש Shift כדי ליצור עיגול מושלם, ואם אתה רוצה להחזיק את מקש Alt כדי לצייר את זה מהמרכז. גודל המעגל הוא 83 פיקסלים על 83 פיקסלים והיא ממוקמת באמצע המסמך. עכשיו, ליצור תיקייה חדשה בשם "Fractal" ואת המקום את הצורה עיגול בתוכו.
שלב 3
בואו להוסיף קצת עומק ונפח הצורה שלנו. ראשית, ליישם שכבת Gradient העובר מן כחול כהה עד כחול בהיר, עם צל זרוק, אטימות 50%, ואת מרחק 0px, כמה השיפוע ואת הבלטה, כולל מרקם. עקוב אחר התמונות למטה.
שלב 4
כעת לשכפל את השכבה במעגל ידי גרירת הצורה בעת לחיצה על מקש Alt, ואז למזג את עותק מעגל עם שכבת ריק חדש כדי לשמור על הסגנון מידתית. גודל העותק קצת ובמקום זה 120 מעלות מאמצע המסמך, אתה יכול להשתמש משולש כמדריך (ציירתי את המשולש באמצעות כלי המצולע).
מניחים את העותק רק על אחד זה פינות. חזור על פעולה זו פעמיים כדי לקבל שלושה עיגולים קטנים סביב מעגל גדול. מחק את המשולש ולבסוף למזג את ארבעת המעגלים לתוך שכבה חדשה בשם "הפרקטל 1" (אם אתם רוצים להשאיר עותק של בצורת וקטור המקורית למקרה).
שלב 5
כאן מגיע החלק הכיף, אנחנו הולכים לחזור שני צעדים כמה פעמים. זהו אחד הראשונה, אנחנו כפולות ולאחר מכן חינם המרה. כדי לקבל את האפקט הנכון אנחנו צריכים להשתמש בקיצור Command + Alt + T. פקודה זו כפילויות את התמונה הקיימת ומאפשר לשחרר להפוך את העותק. אל תלחץ על מקום ולעבור לשלב הבא.
שלב 6
בעוד מחזיק את מקש Shift לחוץ, לשנות את גודל "הפרקטל 1 עותק" רק קצת, ואז לסובב את העותק כמה מעלות בכיוון השעון. הטריק כדי לדמות את הפרקטלים היא להעביר את מרכז המרה שמאלה, ימינה, למעלה או למטה, בהתאם לצרכים שלך. הפעם נעבור את זה הרבה שמאלה. לבסוף, והקש.
שלב 7
עכשיו אנחנו הולכים להשתמש עוד קיצור מקשים שימושיים. הקש Command + Shift + Alt + T כדי להחיל חינם המרה שוב פעם ולראות את התוצאה. מה קרה? Photoshop לוקח את הערכים הקודמים של המרה חינם ולהחיל אותם על האובייקט החדש. אם אתה חוזר על הפקודה הזו כמה פעמים תקבל מערבולת פרקטלית נחמד. Photoshop יוצרת שכבה חדשה בכל פעם החלת הפקודה.
שלב 8
עכשיו, לשכפל את כולו "הפרקטל 1" התיקייה, ולאחר מכן בחר את "הפרקטל 1 העתק" לתיקייה ופגע פיקוד אלקטרוני למזג את הקבוצה. עכשיו שם שכבה הנובע "הפרקטל 2", ולאחר מכן להסתיר את התיקייה המקורית. כמו כן, המהלך "הפרקטל 2" שכבה כמה פיקסלים למטה מימין מאמצע המסמך.
שלב 9
בחר את שכבת "" הפרקטל 2, ולאחר מכן להחיל את כפולות ו חינם קיצור מקלדת המרה מ שלב 5 (Command + Alt + T), אף לשנות את מרכז השינוי לאמצע המסמך לסובב את התמונה -120 מעלות CCW.
שלב 10
הכה כעת המרה חינם שוב קיצור מקשים מן שלב 7 (Command + Shift + Alt + T), עושה את זה לך לשכפל את 120 מעלות לסובב שינוי בדיוק. לבסוף, את שלוש שכבות לתיקייה חדשה בשם "הפרקטל 2," עכשיו, לשכפל את התיקייה למזג את העותק, להסתיר את התיקייה המקורית, שם את העותק הממוזג "הפרקטל 2."
שלב 11
שכפל ובחינם המרה (Command + Alt + T) את "הפרקטל 2" שכבה, לשמור על מרכז תמורה איפה זה, ואז, כשהוא אוחז Shift + מקשי Alt, גודל או לסובב את העותק רק קצת. נסו להשיג משהו כמו בתמונה למטה.
שלב 12
שינוי "הפרקטל 2 עותק" שכבת Hue / Saturation, להשתמש בערכים המוצג להלן. אנחנו נעשה את זה ירוק קצת.
שלב 13
חינם המרה שוב את השכבה ולהתאים את גוון / רוויה באמצעות ערכים אלה.
שלב 14
המרה חינם חזור שוב פקודה (Command + Shift + Alt + T) פעמים רבות ככל שאתה רוצה, אבל תמיד לשנות את הגוון ואת הרוויה כדי לקבל שכבה אחת ירוקה מעל אחד כחול. לאחר שסיימת, קבוצת כל השכבות לתוך תיקיה חדשה בשם "Fractal 3." הבא, לשכפל את התיקייה למזג את העותק, בדיוק כמו בשלבים הקודמים. שם את העותק "Fractal 3."
שלב 15
הוסף כהה זרוק צל של השכבה "" Fractal 3.
שלב 16
שכפל ובחינם המרה (Command + Alt + T) את "Fractal 3" שכבת, לסובב את העותק כמה מעלות CW, גודל זה קצת עשיית עותק קטן יותר, לשנות את מרכז השינוי כדי השמאלית העליונה, ולאחר מכן על Enter .
שלב 17
חינם המרה שוב (Command + Shift + Alt + T) הרבה פעמים כדי לקבל משהו כזה. אתה יכול לחזור על שלבים אלה פעמים רבות ככל שאתה רוצה, אבל אני אפסיק את העיצוב כאן.
מסקנה
כפי שאתה רואה, אתה יכול ליישם את הטכניקה הזו כדי ליצור הרבה עיצובים מופשטים, או ערבוב של צורות פרקטל עם תמונות אמיתי לשפר את התוצאה שלך. זה תלוי בך מכאן. מזל טוב! אתה יכול להציג את התמונה הסופית מתחת או להציג גרסה גדולה יותר כאן.