דרוש מידע מדרסים בבני ברק

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אא אורטופדיה ברח' כהנמן 66
או
רפואת המדרס ברח' עוזיאל 32

• הוסף לסימניות
אפשר להציע משהו שלישי?
אורטופדיק פלוס ר' עקיבא 7
אין עליהם שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
אפשר להציע משהו שלישי?
אורטופדיק פלוס ר' עקיבא 7
אין עליהם שווה כל שקל
כל שקל לפח
האורטופד יצחק שם הוא נוכל ורמאי הוא הבטיח לנו הבטחות שווא וד''ל

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לשני מקומות (בירושלים), שלוקחים אלפי שקלים על כלום.
הראשון (עקב הפניית קו"ח כללית) עשה לי מדרס קשיח, כל הזמן צריך לבוא לכוון אותו שיתאים, כאילו יש לי כוח לזה.
והשני (פרסומת העיתון השכונה) עשה לי מדרסים רכים יותר, וזה לאחר שניסה לשכנע אותי ומראה לי סירטונים של אנשים שמרוצים, כי אמרתי לו שנפלתי כבר בפח, עשה אותם תוך כמה דקות, אחרי שבועיים הורדתי כי עשו לי כאבים במותנים,
קניתי נעלי סקצרס, עם מדרס רך פשוט של 40 שקל, ועזר לי יותר מכל המדרסים האלו.

כל המדרסים הללו זה תעשייה של כסף, חתיכת פלסטיק ששווה אולי 50 שקל.
חמי הלך לרעננה, לעשות מדרסים אצל המשווק הראשי, זה שכל החנויות לוקחות ממנו, הבנתי שהוא מצלם את הרגל ועשיית המדרס נעשית דרך מדפסת ממוחשבת. בעלות של 750 ש"ח. (לא שאלתי אותם האם הם מרוצים).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הלכתי לשני מקומות (בירושלים), שלוקחים אלפי שקלים על כלום.
הראשון (עקב הפניית קו"ח כללית) עשה לי מדרס קשיח, כל הזמן צריך לבוא לכוון אותו שיתאים, כאילו יש לי כוח לזה.
והשני (פרסומת העיתון השכונה) עשה לי מדרסים רכים יותר, וזה לאחר שניסה לשכנע אותי ומראה לי סירטונים של אנשים שמרוצים, כי אמרתי לו שנפלתי כבר בפח, עשה אותם תוך כמה דקות, אחרי שבועיים הורדתי כי עשו לי כאבים במותנים,
קניתי נעלי סקצרס, עם מדרס רך פשוט של 40 שקל, ועזר לי יותר מכל המדרסים האלו.

כל המדרסים הללו זה תעשייה של כסף, חתיכת פלסטיק ששווה אולי 50 שקל.
חמי הלך לרעננה, לעשות מדרסים אצל המשווק הראשי, זה שכל החנויות לוקחות ממנו, הבנתי שהוא מצלם את הרגל ועשיית המדרס נעשית דרך מדפסת ממוחשבת. בעלות של 750 ש"ח. (לא שאלתי אותם האם הם מרוצים).
כבר היה פה נושא כזה אשכול ארוך וסוכם בפי כל שרק אורטופדיתת נוה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה