מידע שימושי מדרסים!

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח להמלצה ועצה,
אבי צריך מדרסים בדחיפות.
וכל מי ששאל שעשו מדרסים אמרו שמאוכזבים ולא היו מרוצים.

אני מחפשת המלצה על חנות שעושה מדרסים איכותיים.
ממשהו שקנה ומרוצה.
עדיפות לאזור אשדוד.
אבל גם במרכז/ירושלים זה בסדר.

תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה, אבל אני מוסיפה שאלה:
בכמה מסתכמת ההשתתפות של קופות החולים במדרסים.
תודה.

• הוסף לסימניות
תלוי איזו קופה, ואילו מדרסים...
במכבי זהב- מדרס רגיל בהשתתפות עצמית של 80 ש"ח

• הוסף לסימניות
המדרסים שמקבלים מקופת חולים אינם מתאימים לרגל בעיתית. לרגל כזו מגיע מדרס שעולה הרבה כסף אבל אז מתחילים לחיות. אני עשיתי אצל אורטופדיה כץ בבני ברק במחיר של 600 שקל עם אחריות לשנתיים.השיפור היה מידי ומשמעותי.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בנווה (כנפי נשרים ירושלים) לפני 8 שנים ומרוצה עדיין עד הגג.
לפני תקופה היה לי בעיה והלכתי אליהם, הייתי בטוחה שיאמרו שאין אחריות כל כך הרבה שנים וכבר צריך חדש. אבל הופתעתי מאוד שתקנו לי במקום ואמרו שהמדרס עדיין טוב ואין צורך בחדש.
מה שכן? יקר שם.
אצל היזלר בעלי עשה ולא היה מרוצה.

• הוסף לסימניות
בני ברק, אצל כץ.
בעלי כבר עבר כמה מקומות. ועליהם ממליץ מאד.

• הוסף לסימניות
בסד אורטופדיה
שמעתי שהם מצוינים!
ויש להם שירות מיוחד.

• הוסף לסימניות
נווה בירושלים נחשבים למצוינים.

• הוסף לסימניות
כרגע לא משנה לנו המחיר אלא האיכות.
הכאבים כל כך חזקים שחייב משהו איכותי וטוב.

אשמח לטלפונים של כץ.
ושל נווה.

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי בנווה בירושלים. יקר בטירוף [2600 ש"ח- עם החזר קטן מקופ"ח] אבל שווה כל שקל! כבר 3.5 שנים איתם והן במצב מצוין, נוחות ועונות על כל הדרישות. כשהאורטופד המליץ על שינויים/תיקונים הם עשות זאת בשמחה ובלי תוספת תשלום גם אחרי כמעט שנתיים של שימוש. נראה לי שהם נותנים אחריות שנתיים אבל למעשה המדרס מחזיק 7-8 שנים.

• הוסף לסימניות
הטלפון של נווה בירושלים:
02-6535918

• הוסף לסימניות
שמעתי שאנשים מאד מאד מרוצים
מבסד אורטופדיה - באשדוד (רובע ז' כמדומני)

• הוסף לסימניות
מנסיון, זה לא מקצוע מדעי מדויק, אלא מלא השערות והסתברויות, ולכן יתכן הרבה מאוד אורטפדיות שיש כאלו שמקללים, וכאלו שמשבחים, ואין בזה שום כללים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלוי באלעד, ברחוב רד"ק.

• הוסף לסימניות
בנג'ו מקרית גת

• הוסף לסימניות
מזל תשמעי לי: בסד אורטופדיה.
אז נכון שאני עושה להם את הפרסום, אבל מצד שני יש לי מדרסים מגיל עשר, וכבר עברתי מיליון מקומות. ואני יודעת בדיוק מה טוב ומה לא.

יש להם סניף באשדוד וסניף בירושלים, אבל זה לא משנה - תבקשי שקורנפלד יטפל בו. הוא יעשה הכל כדי שהאיזון יהיה מושלם.

בהצלחה. אני יודעת כמה מדרס טוב יכול להציל את החיים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל "מירב" בירושלים, מלכי ישראל. יש לה סניפים במקומות נוספים.
לצורך הגילוי הנאות: אין לי בעיות חמורות מדי, אבל המדרס היה מצוין וממש "עפתי" איתו באויר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1686283:
גם אני עשיתי בנווה בירושלים. יקר בטירוף [2600 ש"ח- עם החזר קטן מקופ"ח] אבל שווה כל שקל! כבר 3.5 שנים איתם והן במצב מצוין, נוחות ועונות על כל הדרישות. כשהאורטופד המליץ על שינויים/תיקונים הם עשות זאת בשמחה ובלי תוספת תשלום גם אחרי כמעט שנתיים של שימוש. נראה לי שהם נותנים אחריות שנתיים אבל למעשה המדרס מחזיק 7-8 שנים.
זה לא יקר. בהתחשב בעובדה שהמדרסים שלהם מחזיקים מעמד כ"כ הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
למישהו יש פרטים לגבי החזרי קופות החולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה