אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא ידעתי על דבר כזה. יפה מאוד!!!יש כונניות תורניות לענין הזה
ברגע שיש קריאה שזה קשור למשהו נשי אז הקריאה עוברת לכונניות
לא ידעתי על דבר כזה. יפה מאוד!!!יש כונניות תורניות לענין הזה
ברגע שיש קריאה שזה קשור למשהו נשי אז הקריאה עוברת לכונניות
אם היא לא צריכה אז הבעיה נהיתה די שולית.לא כל יולדת צריכה אמבולנס רובן לא.
כך שלאילו שכן יצטרכו תיהיה בעזרת ה' את העזרה הראויה ללא איסורים מיותרים שנלווים במסווה של חסד ועזרה.
מצויין שכך. ואצלינו יש וועדה של רבנים לכל מי שרוצה ללמוד חובשים (במד"א) ובהחלט יש כאלו שלא מאושרים.מעורב זה כמעט תמיד לא טוב
אגב אני שמעתי פעם שרק נשואים יכולים ללמוד את הקורס חובש רפואת חירום לא נותנים לבחורים (באיחוד)
הלוואי!!אגב אני שמעתי פעם שרק נשואים יכולים ללמוד את הקורס חובש רפואת חירום לא נותנים לבחורים (באיחוד)
בכל מקרה כל מתנדב אמור ללמוד הכל למקרה והוא יהיה היחיד בשטחאם היא צריכה ואין נשים באיזור אין בזה שום איסור!!! על זה נאמר חסיד שוטה.
למה הכוונה?אולי ככה הסיפור הזה יהיה סוף סוף קצת יותר רציני.
ברור!בכל מקרה כל מתנדב אמור ללמוד הכל למקרה והוא יהיה היחיד בשטח
66 שעות חובש??? מה מספיקים ללמוד ב 66 שעות?חובש 66 שעות
הכי בסיסי זה מגע"ר (מגיש עזרה ראשונה) 66 זה באמצעחובש/ת רפואת חירום זה 200 שעות והוא נמצא באמבולנס גם
ה66 שעות כנראה זה משו הכי בסיסי שיש
המדריך שלנו אמר שבגדול גם ב44 וגם ב66 זה אותו חומר, רוב הזמן זה התרגולים66 שעות חובש??? מה מספיקים ללמוד ב 66 שעות?
ברור!בכל מקרה כל מתנדב אמור ללמוד הכל למקרה והוא יהיה היחיד בשטח
בטוח??יש כמה דרגות באיחוד
מגע"ר (מגיש עזרה ראשונה) 44 שעות
חובש 66 שעות
וחובש בכיר 200 שעות
חובש בכיר לומד גם לידות, חובש בלבד 66 שעות לא לומד יולדות
אל תכריח אותי להיכנס למשהו שאסור בטח לא בכזה פורום.אם היא לא צריכה אז הבעיה נהיתה די שולית.
אם היא צריכה ואין נשים באיזור אין בזה שום איסור!!! על זה נאמר חסיד שוטה.
מוזר. אני פעם למדתי 44 שעות. ולא נראה לי שיש סיכוי להכניס את שאר החומר רק ב22 שעות, בפרט שצריך ללמוד תפעול מכשירי אמבולנס. בקיצור 66 שעות זה מע"ר עם הכשרה של תפעול אמבולנס.המדריך שלנו אמר שבגדול גם ב44 וגם ב66 זה אותו חומר, רוב הזמן זה התרגולים
רק ב66 יותר מעמיקים בידע
ואפשר ללמוד הכל בזמן הזה
ממש לא הכרחתי שום דבר. הכל טוב.אל תכריח אותי להיכנס למשהו שאסור בטח לא בכזה פורום.
ובזה סיימתי!
יש 44, 66, 88.מע''ר יש שתי קורסים אחד 44 ואחד מע''ר בכיר של 80 ומשהו שעות.
ככה זכור לי (אני אבדוק שוב - יש לי את הקלטות הקורס שהקלטתי מפי המדריך- לא להעברה)בטוח??
לי זכור משהו אחר לגמרי יכול להיות שהשתנה שם.
עד כמה שזכור לי קורס חובש היה 180 שעות.
מע''ר יש שתי קורסים אחד 44 ואחד מע''ר בכיר של 80 ומשהו שעות.
סורי אם הייתי תקיפה מידיי...ממש לא הכרחתי שום דבר. הכל טוב.
יש 44, 66, 88.
מצאתי את המסמך של ההרשמה (מה שהיה לי בזמנו אין לי מושג מה עכשיו..)אולי זה יעזור למישהו.ככה זכור לי (אני אבדוק שוב - יש לי את הקלטות הקורס שהקלטתי מפי המדריך- לא להעברה)
הנושאים החמים