מהגדול לקטן

• הוסף לסימניות
יותר נכון מהגדולה לקטנה.....:):)

• הוסף לסימניות
חמוד אהבתי השני!

• הוסף לסימניות
חמודים כולם

בכולם חסר קצת ספייס

• הוסף לסימניות
בשניה מפריע לי שרואים לילדה את ה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1641546:
באחרונה גם חסר ספייס??

באחרונה יש מידי הרבה ספייס מלמעלה, ומידי מעט למלטה- תאזני

תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1641626:
באחרונה יש מידי הרבה ספייס מלמעלה, ומידי מעט למלטה- תאזני

תמונות יפות!

תודה, באחרונה באמת יצא לי מידי ספייס למעלה לכן כתבתי קודם..אבל אהבתי את התוצאה:)

• הוסף לסימניות
מקסים,
תמונות יפות מאד

• הוסף לסימניות
נחמי, האחרונה מדהימה, אהבתי את התפיסה, גם השאר כמובן..

תרשי לי לומר לך משהו- תעלי את המחיר ב7 שח ותקני להם את הסוכריה הצבעונית הגדולה או - טילון של ריאו 4 ב10..
יותר אלגנטי מקרטיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;1642330:
נחמי, האחרונה מדהימה, אהבתי את התפיסה, גם השאר כמובן..

תרשי לי לומר לך משהו- תעלי את המחיר ב7 שח ותקני להם את הסוכריה הצבעונית הגדולה או - טילון של ריאו 4 ב10..
יותר אלגנטי מקרטיב...

חחח
תאמת את צודקת אבל גם על המחיר הזה עושים בעיות...:eek:
אבל אל תזלזלי זה לא קרטיב זה ארטיק חלבי 4 ב10:p:p
(תמונות הבאות בעז"ה)

• הוסף לסימניות
נחמי
כל הכבוד!
את עובדת קשה ומתקדמת ...
ממש תמונות מתוקות ותאורה מצוינת!
באמת חסר קצת ספייס...
בקשר לקרטיב - פשוט להחליף צבע לאדום - יוצא מהממם.
תצליחי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1642394:
נחמי
כל הכבוד!
את עובדת קשה ומתקדמת ...
ממש תמונות מתוקות ותאורה מצוינת!
באמת חסר קצת ספייס...
בקשר לקרטיב - פשוט להחליף צבע לאדום - יוצא מהממם.
תצליחי..

תודה דבורי..נתקן בפעם הבאה בעז"ה
הערות והארות רק מקדמות!!

• הוסף לסימניות
לדעתי, ספייס זה עניין של טעם, אני דווקא אהבתי כאן את התוצאה, לפעמים שנותנים ספייס, יש נטייה לממורכזיות, אז צריך להיזהר עם הספייס, אבל כמובן הכל עניין של טעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה