כללי מהומה גדולה בתוכנות אדובי 2019!!

• הוסף לסימניות
עד היום היה מקובל שכדי לקבל גירסא פרוצה של תוכנות אדובי, עליך פשוט להעביר קובץ בשם amtlib.dll ויש לך גירסא פרוצה והכל עובד יפה.
רק מה, שבתוכנות אדובי 2019, אדובי שינתה את המהלכים, וכעת אין עוד קובץ בשם זה, והבנתי שהאקטיבציה נעשית רק ע"י שימוש און-ליין.
אולי זה הזמן לכל מי שעדיין לא משתמש בגירסא מקורית וקנויה כמו שצריך שכעת יעשה זאת...

• הוסף לסימניות
ממש לא. אין צורך בחיבור לאינטרנט בכל שימוש. רק פעם בחודש

• הוסף לסימניות
איך תכל'ס אני מוריד עכשיו את אדובי בחינם? תודה...

• הוסף לסימניות
כן, תודה, ניסיתי אבל יורד לי למחשב כל מיני פרטים באנגלית מה עושים הכי קצר? תודה.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט.
מתקינים את creative cloud של אדובי ומשם אתה רק מגדיר שזה יהיה תומך עברית ומתקין.

• הוסף לסימניות
מה עושים שהוא לא מוכן להתעדכן לי?
יכול להיות שזה בגלל חסימה של האינטרנט?

אני משתמשת בגרסה מקורית.

• הוסף לסימניות
עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר.
כנראה משהו היה תקוע לו.

• הוסף לסימניות
עד היום היה מקובל שכדי לקבל גירסא פרוצה של תוכנות אדובי, עליך פשוט להעביר קובץ בשם amtlib.dll ויש לך גירסא פרוצה והכל עובד יפה.
רק מה, שבתוכנות אדובי 2019, אדובי שינתה את המהלכים, וכעת אין עוד קובץ בשם זה, והבנתי שהאקטיבציה נעשית רק ע"י שימוש און-ליין.
מתברר שזה לא נכון... הפריצה קלה פשוטה וזמינה

• הוסף לסימניות
יש מבצעים ברכישת אדובי בבלק פריידי?

• הוסף לסימניות
כן
105 ש"ח במקום 175!

• הוסף לסימניות
105 לחודש עבור כל התוכנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה