מהו גודל של עמוד בספר כיס. וכן פונט טקסט רץ אדמה קל או אלפא

• הוסף לסימניות
יש לי עימוד ספר סיפורי השגחה במהדורת כיס, המחבר רוצה מהדורת כיס של חליפה הכי גדולה שאפשר לעשות, מי יכול לומר לי מהו הגודל המרבי של עמוד בכזה דבר, (לדוגמא חוברות עיון הפרשה זה 16.4 על 11.6 ס"מ).
וכן חיפשתי בעבורו בפונטים של פונביט פונט לטקסט רץ לסיפורים, העלתי בחכתי את אדמה קל ואלפא, האם זה פונטים שמתאימים לטקסט רץ או שיש משהו יותר מתאים מהם,

קבצים מצורפים

• פונט אלפא.pdf
    KB 28.9 · צפיות: 57
  • פונט אדמה קל.pdf
    KB 34.2 · צפיות: 37
  • פונט אלפא.JPG
    פונט אלפא.JPG
    KB 58.6 · צפיות: 133
  • אדמה קל.JPG
    אדמה קל.JPG
    KB 58.3 · צפיות: 132
  • הוסף לסימניות
יש לי עימוד ספר סיפורי השגחה במהדורת כיס, המחבר רוצה מהדורת כיס של חליפה הכי גדולה שאפשר לעשות, מי יכול לומר לי מהו הגודל המרבי של עמוד בכזה דבר, (לדוגמא חוברות עיון הפרשה זה 16.4 על 11.6 ס"מ).
וכן חיפשתי בעבורו בפונטים של פונביט פונט לטקסט רץ לסיפורים, העלתי בחכתי את אדמה קל ואלפא, האם זה פונטים שמתאימים לטקסט רץ או שיש משהו יותר מתאים מהם,

אתה יכול לעמד ספר בגודל ש"ס חתנים.... ולהכניס אותו לחליפת "כל הנערים"...;)
(עיון הפרשה לדעתי זה המקסימום, הרי זה גם תלוי בעובי של הקונטרס)

לטקסט רץ מפונטביט הייתי לוקח את פונטקסט, לוע הארי רגיל, פרוג'קט גפן, אדמה בוק, מזל, תהילה, אלפבית, קרבון (הוא חדש)

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעמד ספר בגודל ש"ס חתנים.... ולהכניס אותו לחליפת "כל הנערים"...;)
(עיון הפרשה לדעתי זה המקסימום, הרי זה גם תלוי בעובי של הקונטרס)

לטקסט רץ מפונטביט הייתי לוקח את פונטקסט, לוע הארי רגיל, פרוג'קט גפן, אדמה בוק, מזל, תהילה, אלפבית, קרבון (הוא חדש)

תודה,
ומתוך הרשימה הזאת מה היית בוחר?

• הוסף לסימניות
תהילה עולה על כולם

• הוסף לסימניות
שים לב שהמרווחים בין המילים מוגזמים קצת.

• הוסף לסימניות
הלקוח בחר פונט אלפא.
נראה פונט יפה.
משהו רע בו.

• הוסף לסימניות
אדמה הכי רלוונטי לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה