כללי מהו הפונט של ספרי ההדרכה של מנטור?

• הוסף לסימניות
אינדיזיין, פוטושופ וכו'
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!
אבל אני מתכוונת לטקסט רץ.

• הוסף לסימניות
דוד - אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
אכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1539891:
תודה!
אבל אני מתכוונת לטקסט רץ.
בדקתי כעת בפנים ונוכחתי שגו'קר זה רק לקוקובוק.
ובו זה גם הטקסט הרץ.
ואילו הספרי הדרכה לתוכנות זה נרקיסים לרץ ורפורמה לכותרות

• הוסף לסימניות
בהקשר לזה:
אני מעמדת ספר דו"חות של מבקרת מועצה.
האם כדאי לכתוב בפונט דיויד שזה פונט שמתאים לכך (אבל יש לי אותו לא מעודכן) או ללכת על הדסה חדש (של פונטפיט) ?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1541573:
בהקשר לזה:
אני מעמדת ספר דו"חות של מבקרת מועצה.
האם כדאי לכתוב בפונט דיויד שזה פונט שמתאים לכך (אבל יש לי אותו לא מעודכן) או ללכת על הדסה חדש (של פונטפיט) ?
תודה!

בושפו"א הדסה חדש לדו"חות של מבקרת מועצה!!!
:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1541770:
בושפו"א הדסה חדש לדו"חות של מבקרת מועצה!!!
:):):)

בושפו"א ?????

• הוסף לסימניות
הכי טוב לענינים טכניים זה דוד הרגיל שבא עם מיקרוסופט.
יש לו גרסה דומה בקולמוס לבעלי ה Mac.

גם ניולטר של פונטייפ יפה לחוזים וכדומה אבל רק למשהו שאפשר קצת להעז.

נ"ב כל מסמכי בנק מזרחי טפחות שאני זוכר שראיתי הם בפונט ג'וקר של פונטביט. וזה די מוצלח ונותן תחושה יותר מעוצבת. מותר לשנות.
לפעמים.

• הוסף לסימניות
הבאתי דוגמה לדוד והדסה (למרות שאמרו בשום אופן לא)
ג'וקר לא כ"כ הסתדר לי למרות שאני אוהבת לשנות...

אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 112.7 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה