דרוש מידע מהו כרטיס האשראי הכי משתלם נכון ל6.24 ?

• הוסף לסימניות
או כאשכאל - למי שרוכש קצת בחנויות שביי מי רלוונטי לו. או מקס וכדו'. (לכל חברת אשראי ש כרטיס כאשבק כיום. של ישראכרד לדעת רב חברותיי פחות מוצלח. אני נהנית מהכאשכאל)
או מקס דרים כארד- זה שווה למי שקונה הרבה בחנויות הרשת.
גם החזר 15% בנקודות וגם מבצעים משתלמים.
ואפשר לבקש מהם לקבל גם החזר 3% על קניה בחנויות מזון
שמומרות לנקודות דרים כארד
(למתקדמים לשלב בין 2 הכרטיסים)
ממש תודה
אני משתמשת המון בכרטיס של מקס דרים קארד וביקשתי מהם היום שיבטלו לי את הדמי כרטיס ולקבל החזר של 3% ונתנו לי
ניתן לבחור אם רוצים את ההחזר על מוצרי מזון או על תדלוק דלק

• הוסף לסימניות
ממש תודה
אני משתמשת המון בכרטיס של מקס דרים קארד וביקשתי מהם היום שיבטלו לי את הדמי כרטיס ולקבל החזר של 3% ונתנו לי
ניתן לבחור אם רוצים את ההחזר על מוצרי מזון או על תדלוק דלק
שימי לב את ההטבה הזו צריך לחדש כל חצי שנה

• הוסף לסימניות
יש כרטיס כאש כאל פרו מאווווד משתלם
מחזיר כסף חזרה על כל קניה
ויש עכשיו מבצע - מתנת הצטרפות של 50 ש"ח ביימי למי שמצטרף
לי יש את הכרטיס וקיבלתי כבר ביימי בשווי מאות שקלים רק בשנה האחרונה (כ 1% מכל רכישה בכל מקום ובגיהוץ מעל 10,000 ש"ח 1.5%)
קישור להנפקת הכרטיס (זה עובד קצת לאט, קצת סבלנות..)
עשתי את הכרטיס דרך כאל עם הגורם מפנה שלכם
אפו אוכל לממש את 50 ש"ח? ומה התנאים לכך?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עשתי את הכרטיס דרך כאל עם הגורם מפנה שלכם
אפו אוכל לממש את 50 ש"ח? ומה התנאים לכך?
תודה רבה
מתי עשיתם את הכרטיס?
אני חושב שהמבצע הזה שלן ה 50 ש"ח כבר לא קיים
זה היה לפני חצי שנה
אנסה לבדוק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלתי מישהו שעובד בכאל וכרגע אין את המבצע הזה
אבל בכ"א הכרטיס עצמו שווה מאוד
אני קניתי בביימי בגלל הכרטיס הזה כבר במאות ש"ח בשנה האחרונה
כעת קיבלתי את הכרטיס האשראי ובאתר אני רואה 50 שקל לי וגם לאשתי וכן לפני שהכרטיס היגיע התקשרתי לכאל (0525158975) והם אמרו לי שאני יקבל את ההטבה של 50 ש"ח הצתרפות

• הוסף לסימניות
שלום רב

משתף אתכם בהטבה שקיבלתי החודש שהנפקתי כרטיסי אשראי שווה ...

1. מצ"ב קישור להנפקת כרטיס אשראי ויקטורי מגיע עד הבית תוך כמה ימים ההטבה בכרטיס היא לכל מנפיק 50 ש"ח מתנה, ללא תנאים, לקנייה ברשת ויקטורי כבר באותו יום שהגיע הכרטיס לי ולאשתי רכשתי בשתי קניות בסכום כולל של 102 ₪ ושילמתי רק 2 ₪ וכבר שיצאתי מהחנות ביטלנו את שתי הכרטיסים.

(יש אפשרות לקבל עוד 80 ₪ הטבה לכל כרטיס לקנייה ברשת ויקטורי, אם קונים בסך 500 ₪ ברשת ויקטורי מצטבר בשנה מקבלים ההטבה הנ"ל אני לא קונה בויקטורי לכן ביטלתי את הכרטיס) יש סניף ויקטורי בבית שמש צמוד לאושר עד חברה מנפיקה את הכרטיס MAX הכרטיס ללא עלות בשנה הראשונה.

https://www.max.co.il/cards/victory

2. באותו שבוע הנפקתי כרטיס מחברת כ.א.ל CashCal Pro הכרטיס הכי מוגזם בארץ ובחו"ל! גם הוא בהנפקת הכרטיס מקבלים 50 ₪ זיכוי באתר https://buyme.co.il/ שבו ניתן לרכות שוברים לחניות מסעדות או כול דבר אחר הכרטיס מגיע תוך 3 ימים הביתה והטבה מחכה לכם באתר כ.א.ל הכרטיס הוא ללא עלות בשנה הראשונה ובנוסף על כל קנייה אתם צוברים 1.5% מערך הקנייה לזיכוי באתר לדוגמא אם השתמשתם בכרטיס ב 3000 ₪ בחודש מחכה לכם 45 ₪ באתר שבו ניתן לרכוש או לצבור את הכסף לקנייה שיוכל להיות להנפקת הכרטיס

מצ"ב טלפון ישיר לחברת כ.א.ל מוקד הצטרפות ,רק לפני זה תתקשרו תשלחו מייל באישי לקבל את מספר גורם להעבירו לחברת כ.א.ל כדי לקבל את ההטבה של 50 ₪ בהנפקת הכרטיס ההטבה מוגבלת ל 10 מצטרפים.

אפשר להנפיק את שתי הכרטיסים באותו רגע זה שתי חברות שנות.

בהצלחה והמשך יום נעים.

• הוסף לסימניות
אני גם חושב שאין בעייה מוסרי, איזה מוסר למדנו מחברות האשראי?,
אכן ספרי המוסר אינם שם אלא בארון הספרים אצלך בבית.
אפשר לדון על כך, אבל להגיד בפשטות שאין שום בעיה, ככל הנראה ספרי המוסר מעלים אבק מפסח לפסח..

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש לחברת כלל בשיתוף עם מקס
כרטיס אשראי עם מתנת הצטרפות של חמישים שח (גיפט) + הנחה על ביטוח רכב
ללא עלות כרטיס לכל החיים
מישהו מכיר?
שווה?

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש לחברת כלל בשיתוף עם מקס
כרטיס אשראי עם מתנת הצטרפות של חמישים שח (גיפט) + הנחה על ביטוח רכב
ללא עלות כרטיס לכל החיים
מישהו מכיר?
שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה