מהו מחיר של פאה של בריינדי ק. אצל גורית באשדוד?

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה באשדוד.

פיאה בסלון של בריינדי קמינר עד אורך של 20 ס"מ עולה נכון לשנה שעברה 8800 ש"ח
ממה שידוע לי הפאניות לא מקבלות ממנה כ"כ בזול, כך שטווח המחירים לפאה של בריינדי גם אצל הפאניות הוא באיזור ה7500-8000 ש"ח
(כל הנ"ל הוא לפיאות בצבעי חום שחור ולא בלונדיני/ג'ינג'י שאז המחיר קופץ)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1269447:
לא יודעת מה קורה באשדוד.

פיאה בסלון של בריינדי קמינר עד אורך של 20 ס"מ עולה נכון לשנה שעברה 8800 ש"ח
ממה שידוע לי הפאניות לא מקבלות ממנה כ"כ בזול, כך שטווח המחירים לפאה של בריינדי גם אצל הפאניות הוא באיזור ה7500-8000 ש"ח
(כל הנ"ל הוא לפיאות בצבעי חום שחור ולא בלונדיני/ג'ינג'י שאז המחיר קופץ)

בהצלחה!

אני מתענינת כמה עולה פאה של ב.ק. אצל גורית בדוקא באשדוד
כדי לחסוך.
מי יודעת?????????????

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לפאנית בשם "גורית"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1269467:
את מתכוונת לפאנית בשם "גורית"?
עם ישראל התברך בחסידי גור השומרים על תקנות
להוזלת הפאות!

• הוסף לסימניות
ואז הם לא קונים פיאה של BK אלא של יצרניות אחרות טובות.

לא תמצאי פיאה שלה במחיר תקנות של גור.

• הוסף לסימניות
מה המחיר לפי התקנות?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאשדודיות מוכרות פאות של בריינדי,
רובן יצרניות פרטיות.

אם את רוצה פרטים של פאנית שעובדת עם אותו יבואן של בריינדי- פני באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה