כללי מהו מקור התמונה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשתמש בתמונה הזו, יש למישהו מושג מה המקור של התמונה הזו? יש או אין זכויות יוצרים? ואם כן - מי זה.
תודה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 216 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אפשר להשתמש או לא בכזה דבר? למי זה שייך?

• הוסף לסימניות
(אגב, למה בישראל לא בונים חלונות כאלו?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;253378:

רואים שאתה לא עקרת הבית...

את התשובה תקבל מאשתך....;)

• הוסף לסימניות
למה בישראל לא בונים נוף כזה?

• הוסף לסימניות
אגב, זו תמונה לגמרי לא ריאליסטית

• הוסף לסימניות
דווקא נראה בוילה של ביל גייטס יש משהו דומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;253378:

נראה לי...
שבשום מקום לא בונים חלונות כאלו -
-שנפתחים כלפי חוץ...:rolleyes:

(בדרך כלל, התריסים נפתחים כלפי חוץ)

• הוסף לסימניות
ייתכן. אבל אני מתמקד יותר על העיצוב היפה של החלון, שמחולק למשבצות אסתטיות, ועל עדן החלון והקרניז מסביב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;253713:
ייתכן. אבל אני מתמקד יותר על העיצוב היפה של החלון, שמחולק למשבצות אסתטיות, ועל עדן החלון והקרניז מסביב...

מסכים איתך,
הארכיטקטורה בכלל, במצב לא מי יודע מה...

• הוסף לסימניות
אני שמחה שגרמתי לכמה יהודים פה עליזות למרות שתשובה על השאלה שלי לא קיבלתי.
אם אי אפשר להשתמש בתמונה הזו, יש למישהו תמונה בכוון הזה?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה