מהו ספק שרותי אינטרנט הטוב בעינכם?

• הוסף לסימניות
הייתי דרך 012 ואני רוצה לעבור.
למה אתם ממליצים?ומאיזה בחינה?
(מחיר זול, אמינות ויושר,גלישה ללא תקלות, שירות ללקוח)

• הוסף לסימניות
בזק בינלאומי, יש בכלל ספק? שירות מצויין, גלישה חלקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;648622:
בזק בינלאומי, יש בכלל ספק? שירות מצויין, גלישה חלקה.

כמה עולה לכם?
נכון יותר, לכמה אפשר להוריד אותם?

• הוסף לסימניות
אני סגרתי עכשיו בנטויזן על 22 שח לחודש למהירות 2.5 בלי התחיבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;648720:
כמה עולה לכם?
נכון יותר, לכמה אפשר להוריד אותם?
עכשיו אני מחוברת לספק אחר.

• הוסף לסימניות
מה רע ב 012 ? לנו יש, ואנחנו מאד מרוצים. ב"ה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון פרטנר הכי מהירים , אני לא בטוח שזה ישאר כך עוד הרבה זמן , זה בגלל שיש להם הרבה רוחב פס מיותר. אחרי שהם יתמזגו עם 012 אני צופה שזה ישתנה כנראה.
יש להם גם סינון של מורשת שהוא לא רע (נראה לי שגם ל 014 יש אופציה כזאת)

• הוסף לסימניות
טריפל סי, הכי זול.
אך כדי להבטיח מהירות גלישה - מומלץ להירשם כלקוח עסקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה