נכתב ע"י היוצרת81;809594:יש טווח מחירים כלשהו?
נכתב ע"י אברהם;809635:החל מ-10 ש"ח לציור, ועד כמה אלפים...
נכתב ע"י היוצרת81;809639:ובכל זאת.. האם מחיר של 50 ש"ח לעמוד זה מחיר סביר למאיירת לא מקצועית?
נכתב ע"י pr;809665:לא, זה לא סביר.
אם היא לא מקצועית ברמה שהציור לא לענין,
קשה להאמין שאת לוקחת אותה לאיור ספר -
מה תועלת תצא מהחיסכון?
ואם היא פשוט לא כ"כ מוכרת אבל הציורים יפים, זה נשמע מתחת לקו ההגיון.
את כל הנ"ל אמרתי לגבי מה ששיערתי -
ציור מלא צבוע,
אבל אכן בשביל לומר טווח מחיר סביר צריך לדעת פרטים -
צבעוני? שחור לבן? מה מורכבות הציור בערך? (אמא מחבקת ילדה? דובי וכדור? או רחוב סואן?)
וכן תועיל דוגמא.
בהצלחה!
נכתב ע"י נוי;809689:50 ש"ח זה נשמע לי בדיחה.
נכתב ע"י מי;809738:לי מאד מפריע שהתמנון מצוייר והאובייקטים מודבקים מאוסף תמונות כלשהו.
ניכרים עליהם הסגנונות השונים.
לדעתי, גם אם את עדיין לא ממש יודעת לצייר אובייקטים מורכבים, תשתמשי באיורים המוכנים כדי לצייר על פיהם, אבל את תשתמשי בהם ישירות.
זה לא משנה. זה נראה כך.נכתב ע"י היוצרת81;809771:כל אוביקט ואוביקט ציירתי לבד!!! לא השתמשתי בשום איור מאוסף תמונות. אולי אין לי עדין סגנון אחיד אבל הכל צויר על ידי!
נכתב ע"י היוצרת81;809771:כל אוביקט ואוביקט ציירתי לבד!!! לא השתמשתי בשום איור מאוסף תמונות. אולי אין לי עדין סגנון אחיד אבל הכל צויר על ידי!
נכתב ע"י ליבי עיצוב;809984:האמת גם אני חשבתי שזה ממאגר כי ציירת את הפריטים ברמה גבוהה ודקדוק כמו למשל הבובה שממש השקעת בבגד שלה והטלפון שנראה מצויר בצורה מקצועית לחלוטין, תשקיעי יותר בתמנון כי כמה שהוא מתוק הוא קצת לא גמור לעומת הפריטים.
אגב אני מכירה את הרעיון והוא מקסים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים