כללי מהיום הראש במקום>>>

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפילו ששולחת הפרסומת תרשום בנושא של המייל את המשפט "מהיום סדר בראש"
מאוד יוסיף שיהיה רשום על המודעה ואפילו הכרחי!!!
לגבי המודעה כמה דברים: 1. היא מוכרת לחלוטין (חשבתי להזמין גם) וזה מה שהכי חשוב בסופו של דבר
2.מעולה שהוספת את המחיר (הייתי מכניסה אותו בתוך משו ולא רשום כטקסט רץ (אחד הריבועים אולי)
3. הצבעים אומנם נשיים אבל משום מה קצת מעצבן לעין ונראה שבשינוי קל יכולת להקפיץ את המודעה בכמה רמות
4. תנסי להקליל את המודעה אולי ע"י הוספת קווים מקווקוים בין הריבועים
המלצה שלי, תפתחי דף חלק וחדש ותראי לאן זה זורם לך...
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
1. אפ"ע שמדובר בשליחה במייל חסרה כותרת.
2. הרקע מתחרה עם המוצר. תגדילי את המוצר עם רקע שאינו מפריע.
3. חסר גרשיים בש"ח.
4. סליחה שאני שואלת - אבל אני מכירה את המוצר הזה כבר שנים רבות...

• הוסף לסימניות
עוד משהו, שאולי אין לך שליטה עליו- מה הקטע לכתוב "ירושלים"? זאת לא כתובת ספציפית להגיע אליה ובכל מקרה בטח הם עושים משלוחים. יכול להיות שעדיף לכתוב "משלוח בדואר" או כל דבר אחר שיהיה לתועלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה