מהיום עגלות לא מחויבות בתשלום גם במצב פתוח

• פותח הנושא s_h
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהיום נכנס תיקון לחוק ועגלות תינוקות לא מחויבות בתשלום נוסף גם כאשר עולים איתם לאוטובוס במצב פתוח. בתחבורה עירונית וברכבת הקלה בירושלים. התקנה החדשה כבר נכנסה לתוקף.

• הוסף לסימניות
תודה ותוספת:
לבד משעות העומס, 7:00 - 9:00
אפשר לנשום לרווחה:)

• הוסף לסימניות
ומה עם בני ברק?

• הוסף לסימניות
התקנה היא לכל חברות התחבורה הציבורית בנסיעות עירוניות.

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
אני מתארת לעצמי איך יראו האוטובוסים עם עגלות פתוחות - קטוסטרופה!
ברגע שהעגלות לא יחויבו בתשלום, אז כל העגלות ישארו פתוחות, וזה ממש לא נראה לי מלהיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1054863:
אני מתארת לעצמי איך יראו האוטובוסים עם עגלות פתוחות - קטוסטרופה!
ברגע שהעגלות לא יחויבו בתשלום, אז כל העגלות ישארו פתוחות, וזה ממש לא נראה לי מלהיב...
לפעמים עגלות סגורות יותר מפריעות. משכיבים אותם על הרצפה והם נתקלים בין הרגלים כך שצריך להיות לוליין בכדי לא ליפול עליהם...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1054868:
לפעמים עגלות סגורות יותר מפריעות. משכיבים אותם על הרצפה והם נתקלים בין הרגלים כך שצריך להיות לוליין בכדי לא ליפול עליהם...;)
במיוחד היום, שרוב העגלות תופסות אותו שטח כשהן פתוחות וכשהן סגורות.

• הוסף לסימניות
אתמול אמרתי למשהי שבקריות הצעירות צריך להוסיף לכל אוטובוס קרון עגלות:)

וכל מי שמכיר את הקווים הפנימיים בבי"ש יסכים איתי...

• הוסף לסימניות
גם אני כל הזמן אומרת שקובעי החוק לא נוסעים באוטובוסים, ולא מכירים את המצב.
אמנם גם אני נוסעת עם ילדים ועגלה ואשמח לחסוך טרחה או תשלום.
אבל, תתכוננו 2-3 עגלות ואי אפשר לעלות לאוטובוס...
עגלה רביעית - וגם אי אפשר לרדת...

• הוסף לסימניות
אתם באמת לא בעד החוק הזה?????
אני לא מאמינה אז יהיה קצת דחוק אבל נסתדר
ברור שזה עדיף על לשלם בשביל תחנה אחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1054886:
אתם באמת לא בעד החוק הזה?????
אני לא מאמינה אז יהיה קצת דחוק אבל נסתדר
ברור שזה עדיף על לשלם בשביל תחנה אחת

אני בעד,
אבל שיוסיפו קרון:)

(ברור שכולם בעד, עגלה סגורה או פתוחה - לא זה הסיפור, אתמול כשנסענו היו כ-7-8 עגלות מתוכן 2 עגלות תאומים... הכל היה מקופל אבל תדמיינו איך זה היה נראה)

• הוסף לסימניות
מאותה סיבה שאנחנו קמים לאישה מבוגרת באוטובוס- נמשיך לקפל עגלות במקרה הצורך
ומהיום לא צריך לקפל עגלה בשביל תחנה אחת
אפשר לתת לתינוק להמשיך לישון בשלווה בעגלה

זהו חוק נדיר לרווחתינו, תעריכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1054894:
מאותה סיבה שאנחנו קמים לאישה מבוגרת באוטובוס- נמשיך לקפל עגלות במקרה הצורך
ומהיום לא צריך לקפל עגלה בשביל תחנה אחת
אפשר לתת לתינוק להמשיך לישון בשלווה בעגלה

זהו חוק נדיר לרווחתינו, תעריכו

החוק לנוחיותינו,
אבל לדוג' בתחנה העירונית מתחת לביתי, כל פעם עולות לפחות 2 עגלות. בנוסף לעגלות שעלו קודם... אני מפחדת מהמצב שלא תהיה לי אפשרות לעלות לאוטובוס!!!
ולא, אם אני עולה עם עגלה++. אז גם אם תעלה אישה מבוגרת, לא תמיד אוכל לקפל את העגלה כדי שיהיה מעבר ושטח.!! [במיוחד אם אני עוד תחנה שתיים יורדת...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1054877:
אתמול אמרתי למשהי שבקריות הצעירות צריך להוסיף לכל אוטובוס קרון עגלות:)

וכל מי שמכיר את הקווים הפנימיים בבי"ש יסכים איתי...
בדיוק, אני מתכוונת לאוטובוסים בביתר...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעדיפה להמשיך לשלם כאשר יש לי צורך להשאיר את העגלה פתוחה,
ולא שאם לא יהיה מקום לזוז יסתכלו על כל אלו עם העגלות הפתוחות בעין עקומה....
עד עכשיו אם התינוק שלי ישן, ורציתי לעלות לאוטובוס ולהשאיר פתוח- שילמתי, וכולם הבינו.

• הוסף לסימניות
לו הייתם גרים במודיעין עילית, בה מאז ומעולם (!) אין תשלום על עגלות פתוחות (בתקופה האחרונה התחילו לחייב בשעות העומס), הייתם מבינים שלתמרן באוטובוס זה כמו המשחק 'שעת עומס' שצריך להוציא את המכונית האדומה...

• הוסף לסימניות
קדימה תתחילו להוציא כרזות נגד:rolleyes:;):p

• הוסף לסימניות
בשביל כמה תחנות אני מעדיפה ללכת ברגל. לא אוהבת את הלחץ של לעלות ולרדת מאוטובוס עם עגלה גם אם היא פתוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה