כללי מהיכן אפשר להשיג וידגטים חינמיים?

• הוסף לסימניות
אשמח אם כל אחד יתן כתובת של אתרים:
מה שאני מכירה:

• הוסף לסימניות
בנוסף כדאי מאד, כאשר מישהו עשה היכרות עם וידג'ט חדש, שיעלה אותו + הסבר מה הוא עושה ואיך מתפעלים אותו.
כי בקישורים הנ"ל יש אמנם היצע, אך ההסבר וכו' הם באנגלית, ולא תמיד יודעים מה ניתן לעשות בכל דבר.
כך שאם מישהו נתקל במשהו מוצלח, שישתף בוידג'ט הספציפי לתועלת הכלל.

• הוסף לסימניות
להעלות את הווידג'ט לכאן זה יהיה מעולה!!! מי שמוכן מה טוב.
אבל לפעמים הזמן דוחק.... אז אפילו רק קישור לאתר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GV;n4982256:
להעלות את הווידג'ט לכאן זה יהיה מעולה!!! מי שמוכן מה טוב.
אבל לפעמים הזמן דוחק.... אז אפילו רק קישור לאתר....

מצורף וידג'ט מקישור זה, על ידו העוגנים שבדף מתמגנטים.
דהיינו, כאשר מי שיכנס לדף יעשה גלילה כלפי מטה, אוטומטי הדף יתחל להתגלגל ולא יעצר (גם אם המשתמש הפסיק לגלגל בעכבר) עד שהוא יגיע לעוגן הבא בדף.
ניתן להגדיר את מהירות הגלילה.

הוידג'ט:

סרטון הדרכה:

ובזאת קריאה למשתמשים נוספים להעלות לכאן וידג'טים שניסו את הפעלתם.

אגב: אישית יש לי צורך בוידג'ט שאוכל ליצור לחצן, שכל לחיצה עליו תעביר לעוגן הבא בדף, אבל שהעכבר ישאר לגלילה חופשית.
אם מישהו ימצא כזה דבר, נא שיעלה זאת.

קבצים מצורפים

• Magnetic Scroll Anchors.zip
    KB 168.6 · צפיות: 20
  • Adobe Muse CC Parallax Scrolling Tutorial _ Magnetic Scroll Anchors.mp4
    15.8 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
וידג'ט להטמעת קובץ pdf בדף אינטרנט. הגירסא החינמית כוללת אפשרויות בסיסיות של: סיבוב, הדפסה והורדה של הקובץ. כמו כן אפשרות להגדלה/ הקטנה (זום)

להורדה לחצו כאן

כעיקרון לא היה אכפת לי להעלות אותו לכאן, אך אני לא בטוח לגבי בעיות זכויות יוצרים וכדו'.

הוידג'ט חינמי, ואין משהו מיוחד להגדיר בו, לכן לא צריך סרטון או משהו. פשוט גוררים לדף ובוחרים את הקובץ pdf הרצוי.

[ראוי לציין שיש גירסא בתשלום הכוללת כמה פיצ'רים נוספים, ראו כאן]

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להתקין וידג'ט אני מקבל הודעת שגיאה שלהלן. איך ניתן לפתור את הבעיה?

וידגט תקלה.png

• הוסף לסימניות
אני צריך וידג'ט שבאמצעותו ניתן להוסיף וידאו שיוכלו לצפות בו בעמוד, אבל שהוידאו לא יהיה הטמעה ממקום אחר, אלא שישב על השרת של האתר עצמו.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה